October P blir som svenska “synth”-skivbolag först med en sida på internet. På deras hemsida hittar vi information om skivbolaget plus andra syntsidor på internet. Adressen är: http://www.se/~october

Electric Music splittras och deras CD som skulle kommit, går istället spillror. Detta innebär också att Mobile Homes fått ytterligare problem med sin CD “Sportolympics”, skivan kommer men det dröjer ytterligare.

S.P.O.C.K spelar på en festival i Leipzig den 8 juli tillsammans med storheter som Alphaville, Project Pitchfork och And One.

Spy-Steve i Helsingborg planerar att starta en dotterförening i just Helsingborg där det kommer att kosta 50:- att bli medlem (då blir man både medlem i Zynthec och Club 69).

Depeche Modes Alan Wilder slutar i bandet, han får inget avgångsvederlag vid avhoppet. Bandet arbetar nu för fullt på en ny CD.

Daily Planet heter Energy Records senaste fynd, bandet släpper sin debut-singel “Milky Way” i början på augusti. Bandet spelar även på Hultsfredsfestivalen.

Propagandas ledare snattade en pistagenöt i en ica-affär en sen onsdag-kväll, förövrigt är ett nytt nummer av tidningen på ingång om några veckor. Efter detta övergår Propaganda till att utge gratisnummer ett tag framöver.

Det Malmö/Helsingborg-baserade syntbandet Nemo har kommit med sin första demo. Nemo består av Kalle Lundgren, Karin Andersnok, Henrik Larsson och Anders Lundgren. Du kan få tag på demon genom Zynthec till ett pris av 30:-.