Reaktionerna var blandade innanför Kajplats 305:s väggar denna majkväll när Cat rapes dog, som förband åt Nitzer Ebb hade sitt med den nya sättningen första möte med den svenska publiken.
Framme vid scenen blev det genast röj när tonerna av Moosehair underwear svävade ut i lokalen, och de flesta crd-supportrarna smälte direkt att våldtäcktskatterna försett sig med en ny vokalist men från vissa håll kunde man höra skriket efter Joel.
Detta retade givetvis Lázló Hágo, Cat rapes dogs nya stämbandsförstökare, som inte direkt kan påstå att det första mötet med den svenska publiken gav några större orgasmer.
— Det var annorlunda när vi spelade i Bremen, Tyskland, där var det röj hela konserten, publiken var helt galen och så var även vi uppe på scenen.

Enligt Cat rapes dog är den svenska syntpubliken den mest konservativa, ett påstående som förstärktes under konserten då man kunde höra hesa röster skrika: “syntslakt, syntslakt — gitarrmakt, gitarrmakt”, slagord som givetvis var stavade med ironins bokstäver. Men gitarrmangel och vokalist-byte verkar inte vara det enda som retar publiken, förseningen av nya “Biodegradable” verkar också ha ett finger med i spelet.
— Förseningen beror endast på ett visst skivbolag, skrattar Anneli och kastar ett öga mot Energy-Fredrik som sitter mittemot.

Något positivt är ju dock att Juventuströjan har sett sin sista publik tillsammans med Joel, och enligt gruppen har även fårpälsarna hängts in i garderoben och gruppen verkar redo att storma världen i helt nya slim-shirts.