Paris är ett hett okontrakterat band som spelar in sina demos tillsammans med Thomas Troelsen, sångare i danska Superheroes. Genom ivrigt arbete och frekventa spelningar runt om i Sverige sliter Paris för att nå framgång. ZEROs Jon Josefsson ringde upp en av sångerskorna i bandet, Annika Mellin.

— Vi träffade Thomas efter Superheroes spelning på Gröna Lund i somras och gav honom en demo. Vi snackade musik och han berättade om sin studio i Köpenhamn, Delta Lab. Efter ett par veckor dök det upp ett e-mail där han sa att han tyckte demon var ruskigt bra och undrade om vi ville komma ner till honom och spela in vår nästa demo. Så vi åkte dit i slutet av november och tillbringade två dygn i studion, berättar Annika.

Samarbetet med Superheroes-Thomas har gett Paris en hel del beträffande uppmärksamhet, men framförallt hjälpt dem att få ut en riktigt fet demo. Två intensiva och intressanta dygn i Delta Lab gav bra resultat och ny inspiration.
— Vi jobbade rätt hårt de två dagarna vi var där. Thomas är av den uppfattningen att man kan hinna med hur mycket som helst bara man vill. Båda dagarna kom han och hämtade oss kl. 10.00 på morgonen i sin bil och sedan spelade vi in hela dagarna till ca klockan 23.00 då Thomas cigaretter tog slut. När det var slutinspelat för dagen körde han tillbaks oss till hotellet som ligger centralt beläget i Köpenhamns sexkvarter.
— Thomas hade skrutit en del om hur cool hans studio var och när vi kom dit upptäckte vi att allt han sagt var sant. Studion är smått overklig, som hämtad ur en James Bond film eller något i den stilen. Nästan allt i studion var analogt. Mixerbordet till exempel, var från tidigt 70-tal och hade tillhört brittiska BBC en gång i tiden.
— När allt var inspelat i en låt och det var dags att mixa var Thomas tvungen att dra om en smått absurd mängd sladdar i mixerbordet och då kunde vi passa på att äta, titta på Simpsons eller spela Out Run på datorn.

Nästa steg för Paris är att fortsätta på den inslagna banan. Att jobba vidare med att uppvakta skivbolag och att spela så mycket live som det bara går.
— Vi har ett gäng spelningar inbokade under våren i Stockholm, Malmö och Lund. Förhoppningsvis får vi också in foten på några av festivalerna i sommar. Kanske blir det också fler inspelningar nere i Köpenhamn men då ska vi ha ett skivkontrakt och ett bolag som satsar på oss.