I fjolårets melodifestival tog Sound of Music klivet upp till himlen och i årets melodifestival skulle de fortsätta mot stjärnorna men hamnade på jorden.
— Vi kommer aldrig mer att ställa upp i melodifestivalen, berättar Angelique, att skriva schlagerlåtar är nämligen inte vår stil.
— När vi ställde upp första gången i melodifestivalen var det mest för att visa upp oss. Vi fick dessutom god kontakt med de andra artisterna och tyckte att det var ett avkopplande sätt att göra ett TV-framträdande på. berättar Angelique. I årets melodifestival ställde vi upp för att vi tyckte att det var kul, men vi hade absolut inga som helst förväntningar att vinna. Vi var heller inte rädda att få någon schlagerstämpel på oss, för vi tror att vår publik tycker att det är kul att vi ställde upp.

Trion Nanne, Angelique och Peter har rullat ner rullgardinen till sommaren och jobbar nu hårt på nästa LP som kommer till hösten.
— Vi har fullt upp att skriva nya låtar och musik till vår nya platta, som kommer att vara helt på engelska. Dessutom släpper vi vår singel i maj som heter “Once Again” och är en ballad, avslöjar Angelique. LP:n som kommer i höst kommer att vara mastigare än vad den förra var. Dessutom jobbar vi mycket med sången så att den blir bättre än vad den varit tidigare. Soundet på LP:n som kommer, låter ungefär likadant som på den förra LP:n.
— Det beror på att vi tre gör allting själva på våra plattor. Peter är den som producerar, med lite hjälp från mig och Nanne förstås. Vi vill inte ha någon annan producent, för risken finns då att vi inte skulle låta som Sound of Music. Dessutom tar det lång tid för en utomstående att lära sig tänka musik på vårat sätt, avslutar Angelique.