Hon har varit med i en TV-show i egenskap av “popstjärna”.
Utan att ens ha släppt en platta.
Cam var namnet.
Aldrig hört talas om henne?
Okej. Previously on The Cam Story: Camilla Blom föddes för tjugotre år sedan, är från Lidköping,  bor i Stockholm, är modell, har mimat i videon till Stakka Bos Living It Up och är aktuell med sexspårsplattan Ego.
Aha! Ung modell får artistnamn och stöps om till säljande popprodukt av skivbolaget?
Ånej, skäms på er! Sanningen är den att Cam har skrivit sina låtar, låt vara med visst bistånd av bland andra Andreas Mattson  (Popsicle), och producerat sin debut på egen hand.
— Jag har till och med gjort skivomslaget själv, påpekar Cam som till vardags pluggar reklam på Beckmans.
Och det här med artistnamn kommer sig naturligtvis av att namnet Camilla redan är propsat på av en brunögd, storbystad popmadam.
Det närmaste Cam kommer sin namne, musikaliskt sett, är technoversionen av discoklassikern Kinky Love. Resten av Ego är pop med sparsmakade arrangemang, en doft av orienten och vissa drag av Cams favoriter The Smiths. Splittrat eller charmigt mångsidigt?
— Jag tycker skivan känns enhetlig. Låtarna kanske är olika, men de hänger ihop. Kinky Love är mest en kul grej, ett bonusspår.
Blir responsen på Ego positiv vill Cam gärna ut och spela live.
Det är bara ett krux.
— Jag har inget band än. Allt känns så nytt. Vi har inte ens pratat om några spelningar. De musiker Cam använt sig av i studion lär i alla fall inte vara lediga på ett tag. De har nog fullt upp med sitt huvudprojekt Eggstone.