Nu när du satt din fot precis innanför tröskeln, vill vi som gör tidningen säga några ord till dig.
Det har ju varit många turer runt SLITZ sedan Schlagers dagar. Och nu kom plötsligt en Magazin April med i leken. Varför?
Varför ville vi blåsa liv i SLITZ ännu en gång?
Jo, vi tog över rodret av två skäl. Ett: Vi är fullständigt övertygade om att en sådan här tidning behövs. En tidning som tar populärkulturen på allvar (utan att fördenskull beskriva den på ett humorbefriat sätt). Två: Vi älskar att hålla på med det här. Det känns faktiskt roligt nästan varje sekund. Och ni som är våra läsare — ni tror på oss. Men samtidigt vet vi att ni ställer skyhöga krav. Därför är det inte utan en viss bävan vi släpper ett nytt nummer. Vad tycker ni? Berätta för oss! Det är ju ändå ni som avgör.
Vad är då nytt i nya SLITZ?
Tja… ni som är gamla SLITZ-läsare kommer nog att känna igen er rätt väl. Det nya kommer inte att fladdra rätt upp i synen på er. Och ni som varit trogna Magazin April-läsare kommer säkert att snart upptäcka det som gjorde den tidningen speciell.
Vi hoppas att ni känner er hemma här, även ni som aldrig tidigare dristat er till att läsa SLITZ eller Magazin April. Vi vill att ni skall trivas här hos oss.
För det är bara det som kan få oss att trivas.

Mats & Unni Drougge
chefred
AD