Detta är ett oseriöst Alingsås-band som spelar oseriös punkmusik, deras intervjusvar är också oseriösa och konstiga…

Berätta lite allmänt om musiksmak historia, sättning, yrken o dyl!
— Vi träffades alla fyra på Liberté (en bögklubb i Borås) och bestämde oss för att bilda ett band och det gjorde vi. Bandet består av Stoffe som är trummis, lyssnar på Brainpöl och Kent. Läser 2:a året på Chalmers till civilingenjör och är 17 år. Vår basist/sångare heter Fegge och han lyssnar på Prodigy och Coolio. Praktiserar som domare i hovrätten, 18 år gammal. Kim spelar gitarr, är Friskis och Svettis instruktör. Herreys och Sha Boom är självklart favoriter. Pär är 20 år och spelar gitarr, han lyssnar på Die Zlaskhinks och Piskfinnar. Han jobbar som obduktionsläkare.

Vad har ni emot Candysuck, handlar det om deras överdrivna och löjliga åsikter eller handlar det om att ni tycker att själva musiken suger (enligt er smak)?
— Texterna är skitbra, fast vi hatar feminister (fast vi är också feminister).

Vi fortsätter att snacka Candysuck, jag hade med dem i en enkät om jämställdhet, feminism och sånt i S.B. #5, tänkte be er svara på 3 av frågorna, tycker ni att det finns någon kvinnodiskriminering i Sverige, skall pornografi förbjudas, ska prostitution förbjudas?
— Vi tycker snarare att det finns mer mansdiskriminering i Sverige. Tex vi män får inte föda barn, tjejer slipper lumpen och dom kommer lättare in på puben (det finns säkert 1000 exempel till). När det gäller porren så skall den fan inte förbjudas, det är ju allt vi lever för. Prostitutionen skall inte heller förbjudas, vi lever ju på den också…

Har ni en massa små vita flingor i håret, även kallat mjäll?
Kim: — Ja tack.
Stoffe: — Massor.
Fegge: — Clerasil suger.
Pär: — Bara runt det lilla huvudet.

Varför gör ni en cover på en Ace Of Base låt tycker ni att de är bra, eller…
— Ja, Ace Of Bace är ju skitbra, den första skivan har ju alla hitsen som The Sign och All That She Wants, men vi har kommit fram till att den nya är mycket jämnare och mer professionellt framförd. Och vilka underbara texter dom gör.

Om man läser recensionen i Benzin av er demo så tror man att ni är skit, men ni är ju inte sämre än många av de punkband som Erik ger hyfsat betyg, det handlar om era texter som inte är tillräckligt seriösa, men måste alla texter vara genomtänkta och sofistikerade?
— Vi fattar inte varför allt måste vara så jävla allvarligt, livet går väl ut på att ha roligt, eller?

Min sista fråga har jag lånat ifrån pop-tidningen Okej: När hade du din första fylla och när blev du av med oskulden?
Kim: — Vad är en fylla? Hur ser en oskuld ut?
Fegge: — När jag fyller 19, och oskulden försvinner också då.
Pär: — Mamma tappade mig i deras bål när jag var 4. Jag förlorade oskulden då jag träffade resten av Nissebandet på Liberté.
Stoffe: — Jag är medlem i UNF och tillhör Generation NEX.