Hur gick det till när ni fick kontrakt på Finn records, vad har ni för deal och var några andra bolag intresserade?
— Finnen ringde och sa: kontrakt eller? Och vi sa: okej då… Deal, ha ha ha vilket jävla skämt! Andra bolag var intresserade men för långsamma.

Hur ska ni använda alla pengar som skivan kommer att ge när den går upp på Topplistan, ta körkort och köpa en bil?
— Vilka jävla pengar!!

Är ni nöjda med låtarna/ljudet på CD:n och finns det något som ni skulle vilja ändra så här i efterhand?
— Ljudet är kanon, låtmaterialet är schysst men inte riktigt det vi strävar efter. Vi skulle för övrigt vilja ändra omslaget.

Ni spelade ju på Kamikaze i somras, har ni några festival-spelningar inbokade i år och vilket är att föredra, att spela på en festival, fritidsgård eller krog samt vilket har ni gjort mest?
— Vi har inga större spelningar inbokade framöver mycket på grund av att vi måste ägna hela sommaren till att göra låtmaterial till en ny fullängdare som vi ska spela in i höst och släppa på nytt bolag. Vi är också upptagna med en turné i slutet av sommaren, den bär iväg till Belgien, Holland mm. Spelställe spelar ingen roll så länge det är fett med folk som gillar musiken. Vi är även petiga med ljudet.

Jag läste att ni tyckte att musiken var viktigare än texterna (of course) men eftersom ni har skrivit ut dem i foldern så tycker ni väl ändå att ni har något att säga lyssnarna?
— Texterna står utskrivna om folk vill sjunga med, för det vill väl alla?

Vilka är de två senaste skivorna som ni har köpt?
— Lina: Napalm Death — Death
Kicki: Fistfunk — Benediction
Bisse: Neglect — Demolition hammer

FOREHEADS:

Lina — trummor
Bisse — sång & bas
Kicki — gitarr & sång