Jo, vi sysslar faktiskt med pop här, trots att vi bor på en ö i havet. Borgen heter öns största popställe och där kan man presentera ett lika fint popprogram som på andra platser i landet. »Shake in» är Borgens söndagsjippo för popfrälsta och vad sägs om höstomgångens popbesök där:
Lee Kings, Wizards, Slamcreepers, Science Poption, Hounds, Caretakers, Annaabeenox, Ola & Janglers, Hep Stars, Mixers m. fl. Dessutom pågår »Popländskan», en tävling i serieform mellan fyra av öns popband: Incrowd, Main Street Runners, Soundmakers och Like Us.

Med anledning av att S.B. i förra numret efterlyste välgörenhetsinsatser av popbanden, kan nämnas att de tre sistnämnda banden i samband med cancerinsamlingen i en mycket festlig show spelade ihop 3.000 kronor till radiohjälpen.

Andra kul popgrejor på ön är de beach-parties och popmodevisningar som framfördes i somras och de idrottscuper mellan banden som spelas för att bättre på popkillarnas »kondis».

För några månader sedan valdes öns bästa grupp på så sätt att man fick sända in namnförslag på den bästa sologitarristen, organisten, sångaren o. s.v. »Hopplocket» spelade sedan på »Shake In» under folkets jubel.