BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG…

Att tidningen är försenad har väl inte undgått någon, men kanske orsaken, vilken är att vi har flyttat. Vi har inte direkt legat på latsidan, utan kämpat för att få ut detta nummer så fort som möjligt. Vi ber så mycket om ursäkt.
Men nu när tidningen väl kommit ger vi 500 av våra prenumeranter en CD-singel med gruppen Urban Chant, som följer med tidningen! Detta är ytterligare ett bevis på att det lönar sig att vara prenumerant. Lågkonjunkturen slår mot alla, så från och med nr 1/94 tvingas vi höja priset på tidningen och prenumerationer. Ni som inte är prenumeranter har därför fortfarande chansen att bli det till det gamla priset.
Vi har återigen en färgposter, denna gång med And One. Annars är det som det brukar vara — 60 sidor fullspäckade med artiklar, recensioner etc. Vi har bl a intervjuat Young Gods, följt upp årets tidigare intervjuer med Front 242 och Einstürzende Neubauten och rapporterat från flera av årets spännande festivaler.
Som kompensation för förseningen satsar vi stenhårt på att få ut ett nr 5/93, som bl a kommer att innehålla intervjuer med Sisters of Mercy, Cassandra Complex och Twice A Man. För att vi ska lyckas med detta krävs det att alla berörda håller deadline.
Vid sidan av tidningen händer det som vanligt en del. I september ordnade vi en lyckad konsert med And One och i oktober var det nypremiär och fullt ös på vår klubb Electric Café. Nästa Electric Café går av stapeln tredje december. På konsertfronten ser vi till att det händer något i Göteborg, eftersom det i stort sett inte finns någon annan som gör det. I november kör vi en konsert S.P.O.C.K och en med Big Fish. Precis som förra året fixar vi en bussresa från Göteborg till Virtual X-Mas i Lund.
Vi har även givit ut vår första postorderlista. Ni som är prenumeranter eller ECC-medlemmar har redan fått den, övriga kan beställa den inne i tidningen. Postordern är i första hand tänkt som en service för er läsare. De skivor vi skriver om kan ofta vara svåra eller rent ut av omöjliga att få tag i, särskilt om man inte bor i någon större stad. Vi försöker därför ordna fram alla dessa plus en massa annat och säljer dem till så låga priser som möjligt.
Skriv till oss med synpunkter, idéer och frågor. Trevlig läsning!

Redaktionen

Ny adress:
Release
Box 7144
402 33 GÖTEBORG

Nytt tel-/faxnummer:
031 – 774 00 41