Stress! Jäkt! Flämt! Pust & Pes & mer Jäkt! Guuuud vad vi är duktiga och arbetsamma och självuppoffrande bara för er skull! Ni förtjänar oss inte (Snyft!). Vi blev i alla fall färdiga med nummer 3 lagom till RÄSERBAJS & Co. Ve Eder som missade den kultspelningen! Fram till nästa kommer vi att ha minst 2 spelningar till. H.A.T., MARTIN & AFRIKANERNA, SVENSKA BÖNDER och MJÖLNER (The Alternative Tour) + kanske ett lokalt band den 23 april, och ROSICRUCIAN, MISCREANT + minst ett band till i början av maj. Även dessa kommer med största sannolikhet att bli legendariska gigs.
Någon korkad stackare frågade mig för ett tag sedan om man måste vara med i ett band eller spela ett instrument för att få vara med i Rockconncction. Självklart inte! Frågan om “Grupp” och “Instrument” på inbetalningskortet finns där ifall du skulle vara musiker, för att vi i så fall ska kunna serva er bättre med info om studiecirklar o dyl. Vi skiter väl i om du som medlem är helt omusikalisk. Själv vet jag knappt vad som är bak och fram på en sån där “gitarr”.
Om två månader kommer nästa nummer av RC Rapport ut, då förmodligen proffsigt tryckt och fetare än någonsin. Vi har ännu inte riktigt bestämt hur vi ska finansiera tryckningen, med annonsörer eller med att ta ut en femma för icke medlemmar. Förhoppningsvis kommer den att vara gratis även i fortsättningen.
Vad mer säga än jättetack och hej till alla RC-medlemmar out there! Ni som ännu inte blivit medlemmar, bli det bums! Det finns så otroligt många bra anledningar att bli medlem, långt fler än vad jag för 99:nde gången orkar räkna upp här, men den största av dem alla måste ändå nämnas:

de é fränt!

Dan Edman
Obersturmsredaktörführer