Denna telefon intervju är gjord exklusivt för RC-rapport… ocensurerad från 7 år eller med målsmansnärvaro!

Min första fråga ställer jag till S.J.
Vad är det som hänt med UTUMNO, det har ju varit grymt tyst om er än längre tid…
SJ; — Eh… jag vet inte, jag har enjoyat successen som inte fanns.
D.Ö; — Jag vet ifan, alla (resten av ligan UTUMNO) har börjat göra andra saker. Ingen är heller direkt engagerad att repa, därför har vi inte repat sen i somras. Personligen tycker jag Dödsmetal idag är rätt så ute, avslutar en nyvaken Dan Öberg min första fråga.
Dennis Lindahl har en annan syn på frågan och han ser Jonas Bo Stålhammar som den största orsaken till att UTUMNO inte repat sen sommaren -93. Bo är så jävla lat, han skulle ha fixat en lokal för länge länge sen! Jag skuttar lätt som en tjocksmock vidare med den tunga lite besvärande frågan;
Det har ju länge ryktats att ni skulle signa CENOTAPH RECORDS (Holland) för en mini CD. Är det sant eller är det bara något ni hittat på?
Dan svarar lite tyngd av att sanningen och bara sanningen skall fram;
— Vi släppte en singel (Light of day) och sedan var det snack om en mini CD. Hela grejen blev skit, skivbolaget var för litet.
Dom har gått i KK vrålar Dennis tröttsamt.
Alla i UTUMNO vet att skivbolaget ännu säljer singeln utan att dom får några stålar för den.
Från denna depression till vad är era framtidsplaner för UTUMNO?
Dennis; — Spela in en fullängds CD, fast utan MINSK (Staffan J.) på gitarr.
Dan; — I mars är det sagt att vi ska spela in CD:n på ett svenskt nystartat bolag (hemligt för alla, men inte för RED.).
Staffan vet inte riktigt om skivan skall spelas in i Maj eller i Mars, han säger att han inget vet (RED. hoppas att Minsk skall få lite klarhet efter denna intervju!). UTUMNO började lira under det hemliga täcknamnet CARNAL REDEMPTION hösten -90. UTUMNO släppte två demosar, ingen av dem såg någonsin ljuset på denna jord. Tyvärr säger jag suckande, tack och lov säger killarna i UTUMNO. Första demon spelades in på en 4-kanalers porta studio, en riktig katastrof säger killarna med skräcken i halsen. Demon fick även inte något riktigt namn, andra demon heter TWISTED EMPTINESS. UTUMNOs influenser är hämtade från ZAPPA, BELLMAN och SLAYER säger Staffan. Dennis häller stenhårt på sin sak att influenserna helt och hållet kommer från tyngdvikten i gamla SODOM och första INCUBUS. Tung monster metal liknar Dan UTUMNOs musik, Staffan tycker soundet mer skall liknas med ett jävla mos (korv med-)! Dennis tycker däremot att schizo ljud är en bättre definition.
Finns det några schyssta band i Västerås med omnejd?
— Nej, inte vad jag har hört (Dan), det jag har hört har varit totalt skit!
Staffan; — Nej, det tror jag inte, kanske dom “gamla vanliga” (NEOMYSTIQUE och KALASHNIKOVS).
— Ja, UTUMNO är ju rätt coola, annars finns ju alltid dom “gamla gudarna”. (Vilka är det frågar Red. nyfiken i en strut!?)
— SLAUGHTEROUS TORTURE TORMENT PAROXYSM och SATAN DOMINATION tillhör klart mina favoriter säger Dennis.
Om du skulle mista en kroppsdel/organ vad skulle du offra?
(Dennis) — Mina lungor.
(Staffan) — Mina svettkörtlar.
(Dan) — Mitt fuck finger.
Om sådär fem år tror Dennis att han kommer att sitta och spela dataspel i en ödlig crypt. Dan jobbar om det finns något jobb annars ska han plugga till gynekologobservatör. Staffan tror att UTUMNO spelar förband till “BLACK WACKO JACKO — THE WOLRD INCEST TOUR”. Red. ber om lite hjälp att hitta i djungeln av kommersiellt slit och släng. Staffan rekommenderar LARS ROOS — ÖRON GODIS. Dan tycker däremot att BJÖRKs — DEBUT — är en höjdare. Dennis får Red.s hela förtroende när han utbrister MANOWAR — HAIL TO ENGLAND! UTUMNO killarna är lite splittrade när dom skall rekommendera kanon filmer, det är allt från — BASIC INSTINCT — DEN EVIGA JUDEN till ANAL INFERNO (alla delarna, ber Minsk Red. skriva in). På min fråga om hur dom hade röstat om det var val idag, blev Red tyvärr tvungen att censurera de grövsta bedrövligaste svordomarna. Staffan skulle iallafall göra allt för att mosa alla trädkramare och stalinister. Dan och Dennis svar blev strukna p gr. av grymt obscena ord, men ingen skulle rösta på något vänsterparti. Några sista kloka ord till läsarna…
Staffan; — Dom är inte kloka.
Dennis; — Nej!
Dan; — Kräv asatempel, jag vill bli återfödd som BJÖRKS baddräkt!
Jonas Bo Stålhammar gick inte att nå för någon intervju, han gömmer sig någonstans i det ökända betong blocket på Råby. UTUMNO går att nå säkrast på telefon mellan klockan 06.00-08.00 alla dagar på nummer 021-132200 för mer info.
Jag P.K. tackar för ordet denna gång, jag återkommer med rykande info, om ROSICRUCIAN, nya skiva plus skvaller såklart!

SENASTE NYTT, FÖRE DEADLINE; Red. ringde upp trummisen i UTUMNO, Johan Hallberg för en sista fråga; hur är din inställning till att fortsätta med UTUMNO?
— Ja jag vet inte riktigt, alla verkar ha fullt upp med sitt och jag har fullt upp med mitt. Ärligt talat så är jag inte så värst engagerad i vad som händer med UTUMNO idag…