Så där lagom när julmaten sjunkit undan i någon påfrestad vrå i magen inser man att det är oerhört skönt att julen är över. Tack och lo. För julen är numer inte bara ett par trevliga lediga dagar med avkopplande julsånger och vila. Nej, julen börjar numer redan i slutet av november och har på något otrevligt sätt blivit en terrorperiod av julprydnader och julsånger skvalande i alla butikers högtalare. Och hur i helsike kan en så överreklamerad flodko som Loket få spela in en hel CD med patriotiska julvisor. Och för att inte tala om Christer Sjögren. Och han ska vara Viking!!!
När det väl har blivit den 24:e är man så oerhört trött på allt spektakel att det känns som en befrielse att få sätta sig framför teven och skåda december månads absoluta höjdpunkt. Nu trodde ni att det skulle stå Kalle Anka här, men icke. Det här programmet börjar klockan 17.40 och når sitt klimax när pappa Tyko skriker att han har närt en kommunist vid sin barm. Det är naturligtvis Karl-Bertil Jonssons julafton jag menar. Tack Tage för att du räddat vår julidyll.
Sen kommer som vanligt årsskiftet. Alla festar och mår betongkepa i flera dagar. Kul inledning på året! (Enligt redaktör Dan “Macabre” Edman borde alla homosapiens vara straight edge. reds anm). Men det känns liksom så konstigt att man lämnar alla tidigare händelser passé, och börjar om från noll liksom. Men tur är väl det så att man får lite inspiration till nya upptåg.
Vi på redaktionen har mött väldigt mycket positiv kritik för vår tidning, och det är ju också en sak som ger en inspiration. Så hör av er till oss om ni har några förslag på artiklar, brister eller vad som helst. De ba å skriv, vettja.
Jag vill också passa på att tacka alla våra sponsorer som gör det trista vardagslivet mer meningsfyllt att leva tack vare sina humana insatser. Tack Skivbörsen, Musikhuset, Musikbörsen och Restaurang Amadeus.
Ett speciellt tack vill jag även rikta till gurun framför alla inom kulturverksamheten i Västerås. Hasse “Skägget” Berg, God bless ya!
Tack också till alla trogna medlemmar som valt vår förening bara för att den helt enkelt är bäst. May the Gods walk with you too!!!

— Wanna be hypnotized?
— Read RC Rapport!!!

Andreas “Nypan” Nyström
General