Välkomna till detta bantade nummer av tidningen. Egentligen skulle detta nummer ha funnit ute till vx-95, men så blev det inte. Därför kan vissa recensioner kännas lite gamla. Vi hoppas att ni har överseende med detta. Vår industri-hörna gick tyvärr inte att uppdatera, men den var så bra att ni får ha överseende med det. Tack!
Som ni märker är vi fortfarande gratis samt att vi har genomgått ytterligare ett formatbyte. Till nästa nummer tänker vi dock återgå till vår A5-storlek.
Men tyvärr så kommer detta vara det sista numret på ett bra tag. Jag ska nämligen ta semester från tidningen ett par månader och ägna mig åt andra saker.
Misströsta inte. En av dessa saker kommer vara att lägga upp Propaganda på Internet. Där kommer det fortfarande att publiceras nya artiklar och recensioner.
Vår adress blir med största sannolikhet http://www.tripnet.se/~ink.
Hittar ni ingenting där kan ni e-maila till mig och få den rätta adressen.

Som ni kanske har märkt har det börjat dyka upp ett flertal fanzine inom vår genre. Först kom Substance, sedan Geigermeeter och nu senast Novelty. Förhoppningsvis överlever de allihopa. De behövs i den här genren.
Därför — prenumerera om det går, eller köp ditt eget exemplar istället for att läsa polarens. De behöver allt städ de kan få!

Några läsare har hört av sig och saknar de debatt-artiklar vi hade i våra tidigare nummer. Det är kanske dags att ta upp några nya ämnen som ni tycker att de borde föras en diskussion om. Några exempel: Hur är det med tillväxten inom synthleden? Hur ser den “nya” syntharen ut? Vad är egentligen synth? Finns det för många dåliga små synthpop-band? Hur är det med självkritiken? Varför är det en sådan uppenbar brist på bra sångare inom synthen?
Frågorna är oändliga. Hör av er om ni har någon fråga som ni vill ta upp!

Notera även att jag har flyttat igen. Men nu tänker jag faktiskt bo på samma ställe ett bra tag. Nya adressen

CHRISTIAN HOLMSTEN
PROPAGANDAMINISTER

Artikeln tog slut mitt i meningen... /blaskoteket