Visst verkar Kenneth blyg och försiktig när man först pratar med honom men när han blir till Kenny Ramone visar han både var skåpet skall stå och spikar fast det där. Jag skulle kunna skriva lite om varje, om Kenny’s Mosswright gitarrer, hans ca 200 Ramones plattor eller hans 30-40 timmar videoinspelningar med Ramones. Eller varför inte prata om Cretins enorma perfektion när det gäller att spela Ramones-låtar. Jag har dock valt att basera intervjun på Kenneth Bergdahls möte med the Ramones…
— Det var 85. Köpenhamn, de spelade på Roskilde, berättar Kenny med väldig entusiasm. Jag åkte väl ned dit men det var ingen som ville följa med så jag fick åka dit själv. Dom skulle spela på lördagen. Clash spelade på fredagen. När jag kom till Köpenhamn regnade det så fruktansvärt så jag åkte inte ut för att se Clash utan jag tog in på ett hotellrum istället. Så att… jag går på tivoli och dricker några bärs sådär på kvällen. Och jag satt där och hade suttit några timmar i regnet och så var det en kille som kom och gick där och jag tänkte: Helvete vad han är lik Johnny Ramone. Det var sådär att han hade nya jeans och ny jeansjacka och såg lite mer vårdad ut än han brukar göra. Jag såg honom på håll och sådär så jag vrålade till utav ren reflex: JOHNNY!
Ja visst förstår du och så var det ju Johnny. Jag snackade lite med honom och tog en autograf och frågade var de andra var. Då sa han att han inte sett dom sedan de steg av planet. Han hade lite bråttom för han skulle hem till hotellet och sova så han for hem. Då gick jag omkring och tänkte att likt förbannat kanske de andra skulle vara i närheten. Sedan gick det några timmar och jag hittade dom inte så jag gick runt ett hörn upp till en hamburgerbar. Då stötte jag på Richie då och Dee Dee. Joey stod i kön för han skulle väl köpa sig en hamburgare. Så jag pratade lite grann med dom där och vi stod i ett hörn och surrade lite. De var djävulskt trevliga och inte stöddiga för fem öre. Sedan följde jag med dom och dom lekte lite. När jag bad dom skriva autograferna såg dom att Johnny redan skrivit på och dom undrade var han var. Och så berättade jag att han hade gått till hotellet. Det verkade som om de tre umgicks och att Johnny var lite för sig själv.