En av de intressantaste demosarna vi fick till nr. 4 bjöd detta band på. Tommy (sång & gitarr) och Maria (bas) svarade snabbt…

VAD LIRAR NI FÖR NÅT DÅ?
T: Punkifierad hardcore kanske!?!
M: Vissa människor här i Väsby kallar det för “jävla kommunistpunk”, kommentarer är väl ganska överflödiga när jag säger att det rör sig om skinnskallar.

BERÄTTA OM ERAN FINA DEMO “MATCHHEAD”
T: Det tog ett jävla tag att spela in den för Johny jobbade (!) i Danmark just då och Raul satt på häktet, men trots allt strul så fick vi ihop en rätt sjysst kassett till slut.

PÅ OMSLAGSPAPPERET TILL DEMON KAN MAN SE 2 PERSONER (DEN ENA MED PÅSE PÅ SKALLEN) SOM DRICKER NÅT SOM SER UT ATT VARA STARKÖL (USCH, KLASS II RULES!), FÖRKLARA ER!
T: Nej, för fan det där har du fattat helt fel, självklart rullar folle OK!
Visserligen så är det starkölsburkar men vi har tömt ut skiten som var i dom, för att sen fylla dom med klass II, vi ÄR ekonomiska punx!

NI LIRAR JU “ÄKTA” HARDCORE, MEN VAD GILLAR NI METALBANDEN FRÅN NORR SOM KALLAR SIG HC?
M: Äkta HC?? Jag har inte hört så många Ume-band, eller norrlandsband överhuvudtaget. Kämpa på Norrland!
T: Självklart kommer skitbanden att sorteras ut av sig själv, även däruppe, genom att folk ger fan i att köpa deras prylar! Om jag får fjäska så tycker jag att ABHINANDA är ett trevligt band!

BERÄTTA OM HUR NI KOM TILL, VAD NI HITTILLS SLÄPPT OSV.
T: Jag och Jonny lirade i ett band som heter DISRESPECT (Se recension /red) och på en spelning träffade vi Raul och Maria som då lirade i andra band o sen föddes Taste like Soil! Hittills så har vi fått ihop 3 st demos + medverkat på olika comp kassetter! (Däribland BROOKALEEPIE som kostar femton kr + porto /red).

NÄR SKA VI FÅ HÖRA EN DEMO SOM GÖR ER RÄTTVISA LJUDMÄSSIGT DÅ?
T: Vi håller på med en splitkassett med ett peruanskt band som heter DICTADURA DE CONCIENCIA som är Perus svar på EXTREME NOISE TERROR, jävligt bra! Och på den blir det garanterat bättre ljud!

JAG TROR ATT NI LYSSNAT MYCKET PÅ BAND SOM D.R I., LETHAL AGGRESSION OCH ACCÜSED. MEN VARFÖR BERÄTTAR NI INTE SJÄLVA VAD NI LYSSNAR PÅ?
T: Banden som du nämner är/var rätt OK. Annars så lyssnar jag på: LOS CRUDOS, PLAINFIELD, POISON IDEA, THE QUEERS, BLOWNAPART BASTARDS, ASSÜCK, FUCKBOYZ, RHYTHM COLLISION, ABHINANDA, BEOWULF + massa annat.
M: DIESEL QUEENS, gamla CONFLICT, THE FREEZE, DOOM, LOS REHENES, G-ANX, FLIPPER etc.

HUR ÄR KLIMATET I UPPLANDS VÄSBY? FINNS DET MÅNGA KONSERTSTÄLLEN, BAND OSV?
T: Det är rätt ruttet här, dåligt med konsertställen och band. Band värda att nämna är väl DISRESPECT, POTLACH o PREDATOR. Man måste vara rätt full för att uppskatta Upplands Väsby!
M: Det har blivit rätt ruggigt klimat här om man tänker på alla dårar som springer omkring med knivar o pistoler, vafan det här var ju ett lugnt “Europe country” förut, och med tanke på det så är det kanske trots allt bättre nu…

VAD TYCKER NI OM DOUGHNUTS UTTALANDE I “BULLEN” DÅ?
T: Tyvärr såg ej! Men om dom var med i det trevliga programmet Bullen så kan man väl vänta sig att få se ANTI-CIMEX lira i “Det kommer mera”…!
M: Jag såg det, och det var rätt pinsamt, annars har jag inte hört deras CDs, men om det finns nån trevlig själ som vill skänka så…

HAR NI NÅT PLANERAT FÖR FRAMTIDEN?
T: Förutom splitkassetten vi nämnde så funderar vi på en split-ep med ett amerikanskt band som heter STARVED AND DELIRIOUS, och en egen ep i början av nästa år!

VAD GÖR NI NÄR NI INTE SPELAR I T.L.S., SIDOBAND, HOBBIES, JOBB, VINSATSER ETC?
M: Jag spelar i ett band som heter PEVARYYL vid sidan om, arbetslös vårdare, veggo (Tjoho, helt rätt! /red)
T: Spelar extra i band som DISRESPECT o MICTURATE. Arbetslös, hatad på arbetsförmedlingen, vinsatser kan förekomna!

VAD TYCKER NI OM DEN “SCEN” VI HAR IDAG, FAVORITER BLAND U-GROUNDBAND, ZINES, SKIVBOLAG?
T: Dagens så kallade scen verkar rätt pigg även om man börjar se tecken på urvattning o överexploatering av vissa “hippa” band!
M: Zines är jävligt kul o helst svenska men trist är när nästan alla skriver om kända band typ: REFUSED, DIA PSALMA och såna!

HUR FICK NI TAG I EN TJEJ SOM VILLE LIRA SÅN HÄR MUSIK? / ÄR DET MYCKET BYGGJOBBARSNACK I REPLOKALEN?
T: Vi frågade och hon ville!
M: Byggjobbarsnack förekommer, men det är inget som jag orkar bry mig om!

TOMMY, JAG VET ATT DU KÖPT EN PAY-DEMO, VAD TYCKTE DU?
T: Jag tror det var bland det värsta skiten jag hört… Närå, den var sjysst, speciellt “Responsibility”. Bonus kul: Jag bandade in ett par låtar till en polare i Finland och han tyckte ni var bättre än REFUSED och MILLENCOLIN!!! För det fjäsket är jag väl värd en PIE MAG-t-shirt, eller hur Johan?! XL, finns den i grått??? (Vi får väl se /red)

DET STÅR BZ SIST PÅ ERAN TACKLISTA, ÄR NI ETT POLITISKT BAND?
M: Ja, några i bandet bryr sig om politik!
T: Raul har för övrigt ett inringat A på sin Salomonryggsäck! Ha, ha, h!

HUR HAR RESPONSEN VARIT PÅ KASSETTER OCH KONSERTER HITTILLS?
T: Utomlands så har responsen varit otroligt bra, i Sverige så har den varit rätt lam, men vi funderar på att spela in en cover på “Elsa” så att vi blir förstådda även här o kanske skicka en video till “Det kommer mera”…

HAR NI HÖRT THE DOODLES (NUMER GREENSCAB)? JAG TROR NI SKULLE GILLA DERAS LP.
T: Jag har missat dom, dom är bra eller? (Oh ho kanon! /red) Du kan ju skicka deras Lp (Gratis förstås) så bjuder jag på gratis folle och Maria har nåra söta vänner som gillar byggjobbarcore. (Gratis folle!? driver du med mej gosse? /red)

NEJ, NU FÅR NI FAKTISKT HITTA PÅ NÅT SJÄLVA!
Vi säger hej och tack till busige Johan på PIE MAG för den djupgående analysen av vårat band! Visste nån förresten att Johan prenumererar på Veckorevyn? Det uppmuntrar vi och tycker är äkta punk! Pelle var är min No Use For A Name-tröja? Även tack till Adam, Jonnys brorsa, Anna, Martina, hör av dig Petter! Skriv till oss och köp vårt skit!!!

INSTÄMMER! DETTA ÄR ETT BAND VÄL VÄRT ATT KOLLA UPP, NI SOM INTE VÅGAR KÖPA HELA DERAS DEMO DIREKT KAN KOLLA UPP VAR EMINENTA COMP KASSETT “BROOKALEEPIE” DÄR DE MEDVERKAR MED EN REDIG HIT!
ADRESSEN TILL TASTE LIKE SOIL SAMT ALLA ANDRA HITTAR NI SOM VANLIGT PÅ SISTA SIDAN, FÖRLÅT, NÄST SISTA SIDAN MENAR JAG!