EXTREME CLOSE UP VOLUME 2
(MNW)

Så har då Close-up släppt sin andra samlings-cd o den håller samma bottenklass som nr 1, med en liten liten förbättring. Dynga, köp våra komp-tapes för en tia istället!

SUBSCREAM “Lungs of the world”
Låter mycket som Prong tycker jag, versriffet har lite Clawfinger i sig oxå. Hårt o tungt med bra sång. Bra ljud o schyrre mixning, en av de bättre.

INFESTDEAD “Burn me (without grace from God)”
Vad är väl mer uttjatat o tråkigt än Death metal? This sucks! Trots att det är ett tvåmannaband med mästaren i studio Dan Swanö, tyvärr…

EMETH “Dacadence of existence”
Synth. Dock ej industri, varken hårt, rått eller bra. Det hörs allt för väl att det är trummaskin… suger.

LEGION “Name”
Death igen… Det går iallafall fort som satan(!). Men, äh jävla skit! Gräv ner death metal (Förutom Entombed) det blir bara tråkigare o tråkigare.

CHICKADEEDIKCHEEZ “Grill”
Hupp! Det är ju de gamla hjältarna i Harvey Wallbanger som ligger bakom detta. Det är galna HC-riff med stopp där basisten spelar braxxorna av de flesta. Helt klart ett av de bästa spåren på skivan!

DISFORNICATE “Deal and betray”
Vafan är det här!? Försöka spela käng med trummaskin, no way! Skaffa en trummis o hitta på nåt roligare att spela än tradkäng!

STONED “Hardcore song”
Fy fan, HATA! Vilket jävla ripp-off! De har snott sångslingan från Bad Religions “Billy”, skäms! Dåligt ljud, mest hatade skiten hittills.

ALLEGIANCE “A dawn for steel unsheated”
Döds… Äh, ni vet, BJASA!

SOULGRINDER “Eternal life”
Grind har alltså bytt namn till Soulgrinder o bröderna Lillman gör inte bort sig här heller. Goth, mörk metal. Något att måla mascara runt ögonen till i höstmörkret.

MUDGUARD “Sugar”
Pärla sång, han sjunger ju fan som Lemmy o musiken påminner oxå lite om Motörhead fast mer tungmetall o tidsenligare.

PORKLIFT “Even song”
Hardcore-rap med samplingar och allt annat som hör till. Ganska swängigt faktiskt, suger hursomhelst inte. Bra sång o hyfsat ljud.

KARMA KAIN “When I have to kick”
Vet ej vad det här är. Konstigt o jobbigt. Är det new wave? Eller kanske Lilla Anna o Långa Farbrorn?

MOURNING SIGN “Redeem”
Svartmetal typ Bathory. OK det låter inte som Bathory, men samma stuk. Rätt bra ljud, lite för mycket ooorrrrg (death-sång), annars är det väl rätt juste.