EN KULEN VINTERKVÄLL GAV SIG PIE MAG-REDAKTIONEN UT TILL STRÖMBACKEN, IRSTA SOM LIGGER STRAX UTANFÖR VÄSTERÅS, UNDER FESTEN SOM FÖLJDE PASSADE VI PÅ ATT INTERVJUA GRABBARNA I WATERPISTOL PHOBIA: STREAMHILL HC!

1. VICKA Ä MÄ I BANDET?
Jens är inte med – Käften! Micke, G, Pettan och jag, säger Danne.

2. VEM SKRIVER TEXTER & MUSIK?
G skriver text, vi turas om med musiken. G är fresh. Micke gjorde en basgrej till början till en låt, men han får mest brudar i alla fall.

3. VA DIGGAR NI FOLLE DÅ?
Det är kung, det är godast. Jens tycker inte att folle är gott. G drack 3 folköl och ramlade in i trumsetet en gång. Sober är vårt favoritband.

4. VARIFRÅN FÅR NI INSPIRATION TILL TEXT OCH MUSIK?
Jens! Vårt uppknullade samhälle i Stream Hill. Från lukten i garaget. En del HC-grupper, Rock steady crew och lite techno.

5. ÄR DET NÅN I BANDET SOM GILLAR DANSMUSIK TYP 2 UNLIMITED?
Jens!!! Given! I bilen är det jämt techno, och han står för ståndet av sin smak.

6. BRUKAR NI LIRA UTE?
En gång så gick vi ut på åkern och lirade. Och så en gång med två gitarrer o ett dragspel på altanen. Vi brukar spela i köket.

7. ANY NYA RELEASER PÅ G?
Ja för fan, G är snygg! Jens har pratat med ett bolag i Stockholm som heter Mother Earth rec. Annars har vi ju alltid Stream Hill records. G har gått på kurs på arbetsförmedlingen.

8. VEM I BANDET ÄR SICKRAST PÅ MINI-SKIDOR?
Det är fan G!!!

9. SVERIGES BÄSTA BAND HETER?
Pay!!! Nej, Vikingarna! Pay eller Ultima Thule, det är frågan… Vi är för fulla för att svara.

10. VAD GILLAR NI:
LEEWAY: Bra live, men suger på skivan. Pettan förstår inte frågan.
SOBER: Hey!
GUNSHOT: De är bra rappers, de är fresha. De är fresh rappers. Jens tycker att de är techno typ Pandora. Jens ska åka på pimpeltävling i påsk.
METALLICA: Seriöst tycker jag att de är bra säger Jens. Danne tycker att de har skitfula byxor o slänger ut en massa skit till publiken. G säger att salta pinnar är gott. Pettan säger att hans pinne är god (Vild orgie utbryter).
NO FUN AT ALL: Oooh, oooh, oooh. Sucks fast Henrik är snygg trots allt.
PAY: Världens bästa! Jens säger bu. Danne säger att WPP inte skulle finnas utan Pay. Dålig gitarrist (P-O), men skriv inte det.

11. BESKRIV MUSIKEN!
HC! Typ efterapad hc utan efterapning. Äh, skit i det, vi spelar det vi spelar, skit i det, vi får utlopp för våra känslor i soffan i replokalen.

12. STREAM HILL HARDCORE?
Det är en massa kompisar (Eller nån) som ville spela in demos, men det blev aldrig nåt pga att vi inte hade nån utrustning att spela in på. Det blev strul. (Thölin är oxå från Irsta /red)

13. ÄR NI INTRESSERADE AV PORR?
Ja!!! Särskilt Jens farsa! Vi hittade en porrfilm hemma hos Jens som hans farsa gömt i en byrålåda. Danne blev porrskadad, men det har han alltid varit. G är porr-straight, han rodnar när han ser en damcykel.

14. VEM ÄR HÅNGELKUNGEN?
Micke! G har inget med det här att göra, han bara hånglar med Linda hela tiden, men Micke har flest! Jens hånglar med sig själv när han duschar.

15. SÄG NÅT ELLER HÄLSA!
Jag vill hälsa till Mette och Technoworld, säger Jens. G hejar på Linda och Kalashnikovs. Danne säger att det här var skoj och att seriösa intervjuer är löjliga. Pettan hejar till båda sina vänner och Face Pollution.

WATERPISTOL PHOBIA
tel. 021-203 64
p sökare: 0740-112646