ALLA VET FAN VILKA DE ÄR SÅ DÄRFÖR SPOLAR VI SKITSNACKET Å KÖR IGÅNG! BASMANNEN HENKA SVARADE!

1. HENKA, NÄR SKA DU LÄRA DIG ATT DRICKA FOLKÖL SOM OSS ANDRA?
Det lär nog dröja ett bra tag. Först ska priset på folköl sjunka ner till alldeles gratis och procenten ska upp till typ 10-11% och vara på 750 ml flaska och smaka som hemgjort vin… då skulle jag kunna tänka mej! (Get into folle punk motherfucker! /red)

2. BERÄTTA OM NYA SKIVAN.
17-16 låtar är det väl. En gammal från våran demo. Den låten får ni lista ut själva vilken det är. Jag vet iallafall vilken låt det är! Den kommer att heta “No straight angles”, skivan alltså. Kommer att släppas den 4 maj… är det sagt, vi får väl se hur det blir med den saken. Å det blir releaseparty på Skivburzum oxå.

3. ÄR BANDMEDLEMMARNA INBLANDADE I NÅGRA SIDOPROJEKT?
Tja… det är vi nog alla. Jag tror att Micke är det mest. För han hyr porrfilmer ganska ofta, som han stoppar in i… ja! Kricke brukar ta en cig när han vaknar på morgonen, det brukar Ingemar oxå göra, Kjelle kör utan trafikförsäkring eller nåt liknande. Men det är GANSKA kul för nu har polisen fått fast honom. Medans… Äh, va fan. Kricke o Kjelle är oxå med i indiepop-trallbandet Merryland och jag sjunger i Mental Härdsmälta. Sen gör vi oxå! (??? /red)

4. HAR DU FLYTTAT TILL HAGA NEIGHBOURHOOD ÄN DÅ?
Jävla tjat. Jag har bott här, få se nu… strax 2 år. Men jag är ju tuff. Jag bor i Skinnskatteberg med. Så jag har så att säga två hem. Det är skönt att kunna dra sej tillbaka i en villa i skogen när livet i V-ås blir för påfrestande. Det är trevligt att hälsa på mina grannar där. Jag kan ju hälsa här till dom. Hej Svante, Rut, Elof, Majken, Tage o Anita m fl. De brukar ofta läsa olika zines. (Driver han med oss? /red)

5. N.F.A.A INFLUENSER?
Strebers och Asta Kask!

6. VAD HANDLAR ERA TEXTER OM (OOOH, OOOOH)?
Inget speciellt! Elaka maskar o sånt. Trottoarer får vi ej glömma. Ja det är nog så det ligger till.

8. BERÄTTA OM NÅN PORRIG SKANDAL FRÅN ERA GIG.
I vintras när vi spelade i Uddevalla så höll Micke på å hånglade med en av de finska slynorna som IFK Gamla Saxon sjunger om, det var kul! De höll väl på å gosade hela natten, vad vet jag. Dagen efter iallafall, så direkt när hon vaknade så rullade hon en joint osv… en mycket mysig flicka. Kjelle rumlade omkring med en flicka i en lekstuga.

7. SVENSKA FAVVEBAND.
Arvingarna är inte så jävla bra och inte Tomas Ledin heller (Är han inte i Tossa? /red). Men första låten på Hans & Gretas demo “2 snabba” är bra.

9. ÄR N.F.A.A ETT POLITISKT BAND?
Japp. Bort med alkoholskatten. (Äntligen ett seriös-politiskt band /red)

10. FAVORITSVULL?
Vad fan är svull? Jävla interna Västerås-typer!!! (Käften jävla utböling!! /red)

11. BERÄTTA LITE OM EDER HISTORIA!
Okäj! Jag, Micke o Jimmie (Numer Sober) började spela tillsammans för kanske två år sen. Vi spelade in en 10-låtars demo så fort vi hade tillräckligt med material, som vi spelade in på Jimmies 4-kanals porta. Demon hette “touchdown” (vilket betyder att när man sitter och skiter, å lyckas få en lång korv (ja vi kallar det så) som hinner nå vattenytan i toan innan den lämnar röven. Då har man gjort en touchdown, det är ganska knepigt) så tyckte Babs “Burning heart” att den var bra o ville ge ut en cd med oss. Sen när cdn kom så hoppa Jimmie av, och då skaffade vi en ny sångare, Ingemar, o en trummis, Kjelle, och en till gitarrist, Kricke. Och nu har vi spelat in vår fullängdare som oxå kommer på B.H rec.

12. VAD TYCKER NI OM RAGGARE?
Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om dem. Dom har väl inte så lustig musiksmak. Dom bryr sej säkert inte om mej heller. Det ska ni fråga Ingemar om, han har mycket större erfarenhet än mej av sånt! (Liksom P-O /red)

13. ÄR G SEXIGASTE KILLEN I V-ÅS?
Jag vet inte. Det är hård konkurrens på den fronten, men han ligger bra till måste jag säga. Det är klart… han bor ju på Haga… Han är ju en Haga HC. OK han är den sexigaste killen i Västerås!

14. KOMMENTERA FÖLJANDE:
SOBER: -77 punk (det sår så i Dolores) kul att de har ett Straight Edge-namn. De är bra o trevliga, men helt blåsta… nädå skoja bara lite där.
PORR: Det är spännande att titta på nakna kvinnor, de ser ju inte ut som oss pojkar.
REFUSED: De borde bilda ett parti så mycket åsikter som dom har.
BIRDNEST & BURNING HEART: Sveriges två bästa skivbolag, släpper i alla fall den bästa musiken.
KÄNG: Kan vara kul att lyssna på ibland men jag föredrar HC (??? /red)

15. NÄR DET SKA KRÖKAS, VAD FÖREDRAR NI DÅ?
Det är ju vin, hemgjort eller bortgjort det går fint bägge två. Men jag tror Kricke föredrar mellanöl eller starköl. (Jävla bolagsstödjare /red)

16. VAD GILLAR NI UTBUDET AV SPELSTÄLLEN/KONSERTER?
Jag tycker det är bra. På vintern är det inte så mycket, men fram till sommaren är det en hel del. Så gott som varje helg.

17. TROR DU PÅ DOKTOR C’s UTTALANDE OM ATT KÄKA SALTLAKRITS NÄR MAN KRÖKAR FÖR ATT SLIPPA MAGBESVÄR DAN EFTER?
Jag tror mer på att jorden är platt och kineserna går på huvet o att Island o Grönland har bytit plats med varandra för några år sedan. Och att man kan vara utan vatten i flera dagar utan att kunna tänka på nåt annat. Magbesvär? Det är väl huvudet som är värst. Men va fan… Okej då!

18. VAD HÄNDER I SKINNSKATTEBERG?
Inte så jävla mycket. Jo det är rockfestival den 4 el. 5 juni. Festivalen heter “släng dej i väggen -94”. Grupper som; IFK Gamla Saxon, Sober, Harlequin, Mental Härdsmälta, Ted’s band V-ås å No Fun At All mfl. Den kommer att hålla hus i folkets park o man behöver inte vara nykter för att komma in.

19. ÄR G CRAZY?
Nä men han är sexigast i Västerås! (Han är fucking crazy! /red)

20. FINALKOMMENTAR.
Drygt att va seriös! HAGA HC

NO FUN AT ALL
Henke Sunvisson
Lärkvägen 12
739 31 Skinnskatteberg