— Det enda vi vet med säkerhet just nu är att vi själva är jättenöjda med plattan. Nu är det upp till skivköparna att visa om de håller med oss eller inte!
Den 18 november släpptes den äntligen. I samband med presskonferenser i både Stockholm och Köpenhamn presenterade Per, Richard och Louis Herrey gruppens nya LP. Inspelad mestadels i Danmark och med den geniförklarade Wolfgang Lutz som producent, han som gjort Alphaville till en av de ledande grupperna i världen idag.
— Vi har också spelat in en ny video med sex av låtarna, berättar Per. Den är redan köpt av dansk TV och vi hoppas verkligen att den kommer att visas också här i Sverige.
— Vi har också släppt singeln “Chinese temptation”, en låt som Louis skrivit både text och musik till och som vi hoppas ska hitta vägen in på någon av topplistorna i Skandinavien.

Det är ju nästan en förutsättning att få en hitlåt för att LP:n ska sälja bra. Vi tycker själva att flera av låtarna är tänkbara hitsinglar, så det var svårt att välja just den här, men “Chinese temptation” har det där lilla extra. Det som gör att både vi och Wolfgang och skivbolaget tror på den!
Framtiden för Herreys kommer till stor del bestå i att åka runt och signera skivor, ställa upp på intervjuer, göra radio och TV. Det är ett många gånger både hårt och ganska tråkigt jobb, men de vet att det är absolut nödvändigt för att lyckas med föresatsen att både LP:n och singeln ska bli succéer.
— Men julen och tre veckor framåt ska vi i alla fall tillbringa “hemma” i USA, berättar Per. Det är ju trots allt där vi har våra hem och de senaste månaderna har vi inte haft en chans att åka dit. Det ska bli verkligt kul — men just nu är det i alla fall skivan som kommer i första hand!