Maria Erkstam, 12 år, från Umeå: DET HÄR VAR JU PRECIS SOM ATT TRÄFFA MINA KOMPISAR!

— De var ju precis som mina kompisar hemma i Umeå. Naturliga, spralliga, fantastiskt skojiga med massor av humor. Det fåniga var bara att jag var så spänd och nervös inför det här mötet. Normalt är jag också impulsiv och lättpratad, men jag vågade inte riktigt släppa loss när jag äntligen fick träffa mina stora idoler…
Maria Erkstam, 12 år, från Umeå var både lycklig och omtumlad efter att under en hel dag ha fått vara tillsammans med idolerna i den nya succéduon Double Fantasy, det vill säga Jonas Malmsjö och Fredrik Henriksson. Och det blev verkligen en dag att minnas, en dag då Jonas och Fredrik tog ledigt från studiojobbet bara för att kunna vara tillsammans med Maria och hinna visa henne så mycket som möjligt av Stockholm!
— Det är jättekul att Maria tycker att vi är bra. Nu gäller det för oss att infria alla hennes förväntningar, sa grabbarna innan Maria damp ner med flygplanet på Arlanda.
En hungrig trio åkte till innestället Hard Rock Café och käkade massor av revbenspjäll och banana split, det senare Jonas absoluta favoriträtt men inte ens han orkade äta upp den enorma jätteportionen som dukades fram. Lunchpratet sköttes till största delen av Jonas, denne härlige kille med glimten i ögat som säkerligen aldrig kommer att lära sig att maten ska tysta mun!
Sedan blev det besök på tidningens redaktion, något som både Maria och grabbarna tyckte var kul och lärorikt.
— Det är jättebra att det äntligen finns en tidning som PÅ SCEN. En tidning som verkligen bryr sig om oss idoldiggare, sa Maria.
— Det är schysst för oss idoler också med en tidning där vi får visa den osminkade och riktiga bilden av oss, sa Fredrik. Efter ett besök i inspelningsstudion i Sundbyberg, där Double Fantasy just spelat in sin första LP, blev det en stilla promenad i Kungsträdgården och läsk och mumsiga bakelser på ett mysigt café.
— Vilka härliga killar! Nu förstår jag verkligen varför dom blivit så populära…
Maria suckade lyckligt i bilen på väg ut till flygplatsen på kvällen. Hela hennes famn var full med signerade affischer, autografer och andra presenter hon fått under dagen av Double Fantasy. Och jättekramarna, som hon fick av både Jonas och Fredrik när de skiljdes åt, kommer nog att värma henne hela den långa norrländska vintern…