Killarna i Baden Baden är överens: -VI ÄR BÄST PÅ SCEN!

— Vi är fortfarande lite chockade över den otroliga reaktion vi fått på vår melodifestivallåt “Jag har en dröm”. Jag menar, vi har legat på Svensktoppen oavbrutet sedan vi kom in på listan i mars så där ligger ju till och med Style och deras “Dover-Calais” i lä!
Micke Blomquist, Stefan Edlund, Peter Lindvall, Hasse Lindqvist, Kenneth Fridén och Anders Nylander har haft ett nästan sanslöst år. Skivsuccén följdes av en folkparksturné med cirka 50 spelningar, de har gjort nya låtar till nästa melodifestival och de jobbar för fullt med sin nästa LP.
— Plattan ska vara klar tidigt i vår, men just nu har vi inte en aning om hur den kommer att låta eller vilka låtar som kommer med. Faktum är att vi har mer än 50 låtar att välja bland, så det blir ett tufft jobb att välja rätt!
Alla killarna i gruppen är lättsamma och lättpratade, men trummisen Micke är den som det är svårast att få tyst på…
— Det är helt klart att vi siktar på att etablera oss på allvar här hemma i Sverige, säger han. Vi räknar oss ännu som nykomlingar, men faktum är att vi är ordentligt kända i Polen. Vi vann deras stora Sopotfestival för några år sedan och när vi släppte vår LP där var den förhandsbeställd i smått otroliga 300 000 exemplar!
— Vi har självklart lättare att få spelningar idag än för ett år sedan, men samtidigt måste vi hela tiden bevisa att vi kan så mycket mera än “bara” vår hitlåt. Vi vill visa att vi behärskar en väldigt bred musik och att vi är ett typiskt live-band. Baden Baden ska man se i verkligheten. När vi trivs och publiken är med oss så där ordentligt — då är vi bra, riktigt bra!