— Det här var faktiskt väldigt roligt! Jag har väl inte ritat av mig själv så hemskt många gånger och dom gånger jag försökt, så har jag inte lyckats så bra. Det blev ärligt talat inte något lysande resultat nu heller, men jag fick i alla fall långt hår och det är ju i alla fall ett steg i rätt riktning!
Fredrik Willstrand skrattar lite generat efter att ha fullbordat sitt mästerverk. Utan att på något sätt förringa hans konstnärliga ådra, är både han och vi överens om att sången fortfarande kommer på första plats i hans artistiska karriär…
— Det var ju ett självporträtt jag skulle göra och ska sanningen fram så var det just porträttet som var det svåra. Namnteckningen tycker jag själv blev bäst!
— Men annars har jag ju blå ögon, precis som på teckningen, och näsan finns där, fast kanske lite snedare än i verkligheten…
En trots allt ganska nöjd Fredrik har med hjälp av PÅ SCEN placerat sitt självporträtt inom glas och ram och det konstverket lottar vi nu ut bland våra läsare. Vill du vara med i utlottningen, så skriver du till:

“Fredriks porträtt”,
ARTIST PRESS, Box 111,
126 22 Hägersten.

Skriv namn, adress och ålder och skicka in ditt brev eller vykort senast den 1 december!