FRÅGA: Jag är en tioårig tjej som skulle vilja veta lite om Gigi Hamilton i Style. Har du träffat henne, så kan du väl berätta lite om henne är du snäll!
Malin i Stockholm

SVAR: Eftersom Gigi och Style och jag tillhör samma skivbolag och vi dessutom spelar in våra skivor i samma inspelningsstudio, träffas vi ofta. Gigi är en festig tjej. Hon verkar alltid vara glad och tar sig alltid tid för andra människor. Även om hon är stressad, kommer hon jämt fram och hälsar med en stor kram och ett leende på läpparna. Det sägs att hon har ett hiskeligt humör när hon väl blir arg, men det har jag faktiskt aldrig märkt något av. Jag gillar Gigi, hon är en riktig kompis ända ut i fingerspetsarna!

FRÅGA: Jag läste i en tidning att du var med i samma musikfestival i Polen som Pernilla och bröderna Ingrosso. Hur gick det för dig? Vann du? Verkade det som om publiken gillade dig?
Kicci G

SVAR: Sopot-festivalen i Polen var en fantastisk upplevelse! Den är öststaternas egen Melodifestival och jag hörde att det var 600 miljoner människor som såg tävlingen i TV! Nej, jag vann ingen av dom olika prisen, men jag lovar att min show gick hem. Jag fick massor av bevis för det och jag blev på stående fot erbjuden att få göra en turné med mitt band i Polen och mig veterligt är det ytterst få artister från väst som fått den chansen. Jag tackade självklart ja och nu gäller det bara att ordna alla praktiska detaljer runt det hela. Det ska bli vansinnigt spännande och kul att få komma tillbaka dit!

FRÅGA: Jag är en 14-årig tjej som är upp över öronen kär i Fredrik Willstrand. Nu har jag ett par frågor som jag blir toppenglad om du svarar på. Jo, min kompis påstår att Fredrik inte gillar tjejer. Om du har träffat honom så borde du veta om det är sant eller inte. Och så har jag en stor önskan som jag haft länge och det är att Fredrik ska skriva i min “Mina Vänner-bok” Men hur ska jag bära mig åt? Ska jag skicka den till hans fan-club, eller?
Fredrik I love you

SVAR: Det är klart att Fredrik gillar tjejer! Du kan lungt hälsa din kompis att hon har fel. Men Fredrik är en ganska blyg kille, så han springer inte direkt runt och jagar alla tjejer han ser. Visst kan du skicka boken till fan-cluben, men chansen finns att den försvinner på vägen eller att Fredrik inte har tid att skriva. Du får tänka på att han får tusen-tals brev om året och har ett hårt skolarbete att sköta…

FRÅGA: Vi är två tjejer som var på din konsert i Söderköping den 6 september. Vi stod och pratade med dig efteråt och vi fick din autograf på tröjan, strumpan, armen och kontokortet. Vi pratade bl a om Samantha Fox. Kommer du ihåg oss?
Bettan & Tina

SVAR: Jag brukar alltid försöka stanna kvar en stund efter mina konserter för att prata några minuter med min publik. Naturligtvis kommer jag inte ihåg alla, men er två minns jag väl. Söderköping var nämligen min sista spelning för sommaren, så den och samtalet med er efteråt finns bevarat i minnet. Kul att ni kunde komma och kul att ni ville skriva hit till mig PÅ SCEN.

Skriv till: “STRÄNGT PERSONLIGT” Artist Press, Box 111, 126 22 Hägersten.