Under hösten fick Depå-redaktionen och Förlags AB Albinsson & Sjöberg ett besök av det celebrare slaget. I samband med spelningen i Karlskrona kunde nämligen Hellacopters-trummisen Robert Eriksson inte motstå ett besök på förlagets unika motormuseum.
Robban – själv ägare till en röd Dodge Challenger 1970 (läs mer i depå 1/2002) – inspekterade och provsatt allt från Chevrolet Bel Air 1958 med tillhörande SMV husvagn, Chevrolet Corvette 1954, kända custombilar från 80-talet och klassiska motorcyklar till Ronnie Petersons gamla formel 3-kärra.
– Coolast var nog den röda Cadillacen från -57, sa en glittrande Robban.
– Helst skulle jag vilja ha ett par bilar från varje decennium. Men då skulle jag förstås behövt en annan plånbok.

De bästa Kiss-låtarna
 1. Black Diamond
  “Bäst på Kiss första skiva, som även råkade vara min första med hårdrock. Jag fick den och Love Gun av min faster 1979 – sen var jag helt såld. Köpte alla LP-skivor fram till dess att sminket åkte av – då gick mitt liv närmast i kras.”
 2. Detroit Rock City
  “En jäkligt bra rockstänkare – det kan ju vem som helst lista ut. Visst, rätt uttjatad – men lika klassisk som Anarchy in the U.K eller Ace of Spades. Fast det ska ju vara LP-versionen med radiointrot i början.”
 3. King of The Night Time World
  “Att denna kommer med på listan beror mycket på att den ligger direkt efter Detroit Rock City på Alive II. Övergången mellan låtarna är enormt fet. Jag sålde förresten den skivan för en hundralapp, men var helt enkelt tvungen att köpa tillbaka den sen. Synd bara att inte tatuerings-klistermärkena låg kvar i konvolutet.”
 4. Shock Me
  “Riktigt rak på sak – som en rak, tung höger. Ace sjunger svinbra – så där lagom nonchalant, som en slacker. Och det passar perfekt till solot. Det blodiga innefodralet till Love Gun var dessutom jäkligt coolt. Tyvärr låg det ingen pistol med i mitt ex.”
 5. C’mon and Love Me
  “Tredjeskivan, Dressed To Kill, har också många sköna låtar, men ingen så grymt jävla bra som den här. Lyssna på texten – det räcker!”