SLÄTSTRUKEN MEDELMÅTTAROCK

Jag var väldigt nyfiken på hur detta skulle låta, så jag kunde bara inte låta bli att inhandla singeln. Dels har man i flera nummer av Okej kunnat läsa om bandet, dels skulle de ha varit förband åt Johnny T. om han fått genomföra sina konserter i Sverige utan inblandning av AMS.
Det låter precis som man kan vänta sig: ganska simpel medelmåttarock. Okej, visst låter det en hel del glam, men de har inget eget.
A-sidan, “Tomorrow and tonight”, lämnade mig helt oberörd medan B-sidan “Churchyard Go-Go” fick mig att spetsa öronen lite mer. Det är en bra låt, och killarna är skickliga musiker. Men sången ger jag inte mycket för. Max har tagit sig vatten över huvudet. Liksom nya Easy Action har Candy Roxx inga riktiga melodier, men Zinny Zan har så bra röst att man inte tänker på det. Hans röst uppväger bristen på melodier, medan Max i Candy Roxx verkligen framhäver bristen på egna slingor.
Som sagt var: Visst låter Candy Roxx glam, men de har absolut inget eget, inget speciellt som får det att krypa efter ryggraden. Slätstruket.