Fib/Aktuellt har alltid tillhört favoriterna på redaktionen. Motståndelsen blev för svår, vi var tvungna att skriva om den. Med omtanke, kärlek och ömhet skriver här vice redaktören om sin favorittidning.

Vem fan bryr sig om kärlek och känslor när det finns en stor, blodsprängd kuk att stoppa upp mellan benen. Tänk en stor kuk och en blöt härlig fitta färdig att knulla. Inga problem, bara att köra på, in och ut, ett och två och sen ska det gå. Tjut och stönanden och lite skrik i stil med “mer älskling” “hårdare älskling”.

Visst, det är ingen bluff. Det är den senaste given från kåta Åhlen & Åkerlunds förlag, sexskivan. Vad annars! Att ingen kommit på det tidigare. Given succé. Alla gamla horbockar kommer att runka kuken både blå och grön, och tidningen kommer att bli alldeles kladdig. Eller är det inte det man vill? Är det inte dit man strävar?

Nåväl, så bra är nu inte skivan. “Kåta Carina” låter föga engagerad och om nu snoppen händelsevis skulle råka röra på sig beror det snarare på förvåning än på upphetsning. Han lägger sig på andra sidan och somnar lugnt om.

Skivan börjar bra; “Hej min kåta älskling…” I bakgrunden spelas något klassiskt stycke av Beethoven (Den stackaren vänder sig säkert i graven) och Carina fortsätter; “Jag ska presentera mig själv. Jag är 23 och oerhört kåt…” Underbart! Den oengagerade rösten fortsätter i samma stil och uttalar alla tänkbara uttryck inom detta område med största möjliga artikulation: “min häftiga häck” “bakifrån” “klitta” “slicka mig” “stake” osv. Manuset är skrivet så att man åtminstone ska kunna inbilla sig att det handlar om något av ett förspel. Förresten är det fråga om ren och skär onani från Carinas sida, bocken ska du vara själv.

Sen maler det på, “ta mig bakifrån först” “djupare in i mig” “hårdare” för att slutligen kulminera i “spruta mig full”. Och först då kommer det en gnutta ömhet, “stanna hos mig älskling”.

Tja, är ni kåta nu? Jaså inte, då är det nog ingen idé att ni anstränger er i att få tag på skivan. Bättre än så är den inte.

Skivan fanns med i “Fibban nr 46” och återkommer förhoppningsvis inte. Någon distribution på eländet finns det inte, och det ska ni vara glada för.

Fib/Aktuellt har väl knappast gjort sig känd för att vara en seriös tidning. Och detta lär väl inte heller vara ämnat att ändra på det, bättre kommer det inte att bli. Skivan är som en sämre upptagning från en porrfilm, och det är väl också inom den branschen man bör räkna med Fib/Aktuellt. En mer eller mindre accepterad porrtidning vars målsättning uppenbarligen är att stärka myterna om män och kvinnor. Känslor och annat blafs har föga utrymme. Vad det handlar om är störst, hårdast, blötast och djupast.

I nämnda nummer finns också en artikel om Cathy Ross som sägs vara världens mesta groupie. Intressant! Hon beskriver hur hon har satt på de flesta av världens rockstjärnor. Intressant ! Tidningen innehåller också läsarnas egna sexbrev. Intressant! Eller vad sägs om “Fråga Marie om sex” där läsarna frågar om deras perversiteter är normala eller onormala. Intressant. En artikel som handlar om kannibaler som bara äter fittor… Nej, okej, den artikeln var det som gick att läsa i hela tidningen, dom åt bara människor.

Annars är det mest välsvarvade brudar med uttråkade ansiktsuttryck och ett uppfläkt skrev, peruker och lösögonfransar, målade och med kallt vatten på bröstvårtorna.

Deras bilagor är ofta så “häftiga” att de anser sig vara tvungna att skicka ut dem i ett igenklistrat kuvert, så även nämnda vinyl. Om de istället paketerade skiten i en svart sopsäck och körde den dit den hör hemma skulle det vara bättre.