GUIDANCE OF SIN
“Promo -98”

Nu är det kaos i mitt hem, jag letar febrilt efter min Guidance Of Sin demo för att kolla vilka gossar från det insomnade bandet A Canorous Quintet som visar upp sina talanger här. Självklart resulterar letandet i en öm hårbotten och ingen demotape. Jag vet att Linus Nirbrant lirar gura men där tar mina kunskaper slut, får väl gissa på att evil-Leo och kanske även trummis Fredrik är med men här kan jag ha fel. Om mitt minne inte sviker mig totalt så är det Matias Lenikka från det nedlagda bandet Sanguinary som sjunger, och gör det förbannat bra kan tilläggas.
När jag nu på ett lagom rörigt sätt försökt klara upp line-up historien känns det som jag borde gå på det musikaliska. De två låtarna som finns tillgängliga på CD’n Linus brände åt mig är midtempo Deathmetal. Första låten är en riktig rökare medan den andra låten känns aningen anonym.
Dessa två låtar, demon + tre nya bitar kommer att släppas av Danska bolaget Mighty Music på mid-price. I mina öron låter det som ett givet köp. Finns inte mycket mer att säga, G.O.S är ett band som bör kollas upp av den som gillar lite softare form av Deathmetal.
Betyg = [4]