De har nyligen varit med i Schlagerfestivalen med låten “Hand i hand” och den har ju som bekant blivit väldigt populär. “De” är förstås de två killarna och den enda tjejen i Style. En av de två killarna heter Tommy Ekman och hurdan han är berättar han här.

Född: Ja
Bor: På Lidingö
Familj: Flickvännen Carina och katten Chaplin
Favoritmat: Tandorikyckling
Favoritfärg: Ljusblått, Orange

Tommy är den som spelar keyboard i Styles låtar. Det är också han som gör texterna. Han skrev alltså både “Dover-Calais” texten och den betydligt bättre texten till “Hand i hand”.
— Jag är väldigt nöjd med den texten, säger Tommy och ler under den blonda luggen.
Han började sin musikaliska karriär när han var sju år och fick en fiol av sin farmor. När han var 12 år lärde hans farmor honom hur man gjorde “I natt jag drömde” på piano och på den vägen var det. Tommys musikintresse var fött och när han träffade Christer (Sandelin) i plugget, där de gick i parallellklass, började han spela keyboard och resten kan vi. Freestyle blev till och sedermera blev de Style och fick ett nytt genombrott med “Dover-Calais”. Nu staplar sig framgångarna på varandra och Style lär aldrig mer behöva oroa sig för att “försvinna” som artister och kändisar. De har greppat publiken på allvar nu.
Tommy själv är som privatperson en väldigt hetlevrad människa. Det är svårt att tro när man träffar honom för då är han alltid lugn och ser jätterar ut. Nåja, rar kan man ju vara fast man har hett temperament.
— Fast mina raseriutbrott brukar gå över lika fort, jag blir jättearg jättefort, men jag är aldrig långsint utan glömmer det snabbt, säger Tommy snabbt för att förklara sig.
Vad kan göra dig riktigt arg?
— Nonchalanta människor, eller en nonchalant attityd. Om man t ex kommer in i en affär och biträdet snackar i telefon och inte alls bryr sig om en. Då kan jag säga vad som helst. Jag vill “trycka” tillbaka. Men, å andra sidan blir jag oerhört glad om jag kommer in i en affär och biträdena är gulliga och vill hjälpa en, då kan jag handla hur mycket som helst, Tommy ler rart.
Även han och Christer har sina duster i bandet om de har olika idéer.
Båda har starka personligheter och stark vilja och då kan det osa hett i studion om de har olika uppfattningar om saker och ting.
— Fast vi har lärt oss att det inte är någon mening med att försöka “gå halva vägen var”, då blir det inte bra. Så vi får bråka på tills den ena ger sig…
Christer är ju huvudpersonen i Style, men det är ingenting som stör Tommy.
— Christer gillar att stå i centrum och det gör inte jag, så han får gärna vara den mest populära figuren i gruppen.
Vad skulle du, göra om du vann en miljon?
Tommy funderar en stund och kliar sig i huvudet.
— Jag skulle nog köpa en stor lägenhet på Södermalm i Stockholm.
Vilken är den bästa låt Style har gjort?
— “Telephone”.
Din högsta önskan just nu?
— Att jag får fortsätta vara glad och lycklig och att jag får ut allt jag vill få ut av livet.
Det får han säkert!