TJENA!
Vi har gjort en liten intervju med varandra. Max (trummis) ställde frågorna och vi svarade. Det blev ganska muntert, men fint. Vi är nöjda, hoppas du också blir det!
Lite info om Laurel Music: Från Göteborg. Tobias Isaksson (skriver all text och musik, spelar gitarr, munspel, melodica m.m. på skivan), Malin Dahlberg (sjunger och arrangerar en hel del körer) och Max Sjöholm (spelar trummor)
Ha det gött! /Laurel Music

MAX SJÖHOLM: Vi släpper vårt debutalbum i vår. Hur ser vi på skivan?
MALIN DAHLBERG: Ni jobbade ju på som rena borderline-fallen ett tag, så jag hade ingen riktig koll på vart vi var på väg, men så här i efterhand förstår jag att det fanns en tanke bakom allt. Albumet känns komplett och sammanhängande.
MAX SJÖHOLM: Ja, Tobbe, du brinner ju onekligen för musiken. I övrigt kan du ju vara ganska lat. Var får du all energi från?
TOBIAS ISAKSSON: Man är väl snudd på borderline i omgångar. Jag blir inspirerad och eldar upp mig för något, sen jobbar jag på tills jag börjar hata mig själv. Då blir jag deppig och måste ta en veckas paus. Sedan får jag en ny ide, så är allt igång igen…
MAX SJÖHOLM: Vad inspirerar er då?
TOBIAS ISAKSSON: Jag skriver bara när jag är deppig. När jag behöver det.
MALIN DAHLBERG: Jag är rädd att jag influeras och inspireras av helt olika saker. I min sång hörs säkert allt från Jewel från högstadietiden till sånt som inspirerar mig idag. Geoff Farina, Ida, Julie Doiron, Owen, Azure Ray och Bruce Springsteen.
TOBIAS ISAKSSON: Bossen!
MAX SJÖHOLM: Du verkar inte ha några problem med namedropping, Malin. Ni var en duo från början. Hur kom jag in i bilden?
MALIN DAHLBERG: Vi behövde en trummis, gärna med skägg.
TOBIAS ISAKSSON: Och en chaufför.
MALIN DAHLBERG: Och lite trevligt sällskap…

Laurel Music’s debutalbum This Night And The Next släpps på Labrador/Border i mars.