Här följer en intervju med omslagsfoto-modellen Henka Sunvisson. Innan vi börjar kan jag ju tala om att trummisen Jimmie Olsson har lagt av så Henka och Micke letar just nu för tillfället efter en ny. Men vafan läs nu intervjun!

HISTORIEN BAKOM NO FUN AT ALL?
För ett eller kanske två år sen snacka jag och Micke om att vi skulle börja spela ihop, och spela hc och sjunga på engelska… vi snacka om det i cirka ett halv år… sen plötsligt när jag kom upp till huset (musikföreningenprojekt) så höll Micke och Jimmie på att spela in två låtar “In the summernight” och “What a shame”. Då var det egentligen i full gång. Så Micke skrev ner ackorden och så gick jag hem och träna, sen någon dag senare börja vi repa… så ligger det till.

VARFÖR HETER NI NO FUN AT ALL, HAR NI INTE KUL NÄR NI SPELAR?
Fan, det är ju då det är kul. Nä… men det ligger väl till så här. Jag var ute på byn en vanlig tråkig fredags kväll så kom Micke vinglande, grisfull som vanligt och så sa han att vi skulle heta No Fun At All, då frågade jag också varför. Då svarade han “För allting är så jävla tråkigt”. Annars har vi väl lika kul sam andra människor har när det inte finns nåt att göra. (??? /red)

ER DEMO “TOUCHDOWN” HAR VÄL SÅLT RÄTT BRA, STÄMMER DET?
Jodå, vi är nöjda iallafall. Den trycktes först i 100ex som sålde slut fort, sen tryckte vi upp 100 ex till som också sålde slut rätt fort. Sen tänkte vi inte trycka upp några fler men det blev en sådan jävla efterfrågan, massor med brev som skrev att dom ville ha den, vi skrev brev tillbaka att den var slutsåld och att vi skulle trycka upp fler… men så dröjde det ett bra och Micke som sköter det där orka eller hade inte råd att trycka upp fler. Men sen fick vi några klagobrev som undrade varför inte demon kommit, så vi blev tvungna att trycka upp 50 ex till. Det finns fortfarande några kvar, så är det nån som inte har den så beställ den, 20 spänn plus porto.

NI HAR JU FÅTT KONTRAKT PÅ EN CD-SINGEL, BERÄTTA EN MASSA FAKTA OM DEN?
Om kontraktet eller cd-singeln? (båda dera så klart /red) Skitsamma skriver det jag vet båda. Kontrakt har vi för att vi spelar sån underbar melodiös hårdrock med underbara solon och basgångar, nä… Men Babs som all vet vem det är (han som fixar spelningar i Fagersta, Bergslagsrocken o dylikt) tyckte antagligen att våran demo var bra för annars skulle han väl inte vilja släppa en singel med oss. Han har ju ett skivbolag vid namn “Burning Heart” som även är ett fanzine som brukar släppas i och med Bergslagsrocken som han skriver. Så jävla mycket mer om det vet jag inte, men singeln kommer att innehålla nio låtar. Nio stycken helt nya låtar och singeln håller väl på i cirka 16 minuter och kommer att kosta 40 kronor + porto om man beställer den, den släpps också i och med Bergslagsrocken, alltså 5 juni.

HUR SKULLE NI HELST VILJA BESKRIVA ER MUSIKSTIL?
Hardcore influerad trallpunk på engelska med trallvänliga refränger och ett bra ös. (bättre beskrivning är svårt att få /red) Inga ballader här inte!

HAR NI MYCKET MED SPELNINGAR?
Nej det har vi inte. No Fun At All la väl av ett tag efter att “Touchdown” kom ut för det blev lite strul och sånt, så vi repa eller spela inget ihop på kanske ett halv år! Men sen blev det en sån jävla fart på allt. Fick nån/några intervjuer och där lovade vi att vi skulle spela in en ny demo. Och så fick vi en massa beställningar så det blev extra kul, så vi började repa igen. Sen fick vi en spelning i Svärtinge (tingsbröte eller vad fan det heter). Och sen fick vi ju kontraktet med Babs. Sen fick vi en spelning med Coffin Break, Teddy Bears, Naive i Fagersta. Så är det.

ÄR SKINNHUVEN GOTT ATT ÄTA TILL FRUKOST?
Nja… vet inte, det smakar väl kanske som bacon om man steker det, fast lite knaprigare. Men det är ingenting jag skulle vilja äta. Jag tycker dom kan äta upp sig själva… Jag vill då inte äta dem.

VAD TÄNKER DU PÅ NÄR JAG SÄGER:

GUD? Yngwie Malmsten, han är väl en gitarr gud??? (kan hända /red) Fast jag tycker att han spelar förjävligt. Men han har ju skinnbrallor och kobra dojjor! Riktig
hårdrock!

PALESTINASJAL? Jo min gamla flickvän ska köpa en sån åt mig, så jag får den kanske den 15 maj när vi ska spela på Hunddagis (med Mental Härdsmälta) tillsammans med Crupp plus nån mer. En svart och vit palestina sjal är hel läckert. Men min bror säger att han ska elda upp den.

PUNK? Då tänker jag på hårdrock för det är ju en motsats till punk, men jag tycker det är ganska tufft att ha nåt hårdrocks riff i en låt, men man får inte spela hårdrock det är förbjudet.

ANARKI? Det är bra då kan man åka buss gratis och slippa betala för sin glass när man är sugen.

J.R.R TOLKIEN? Låter som nån tråkig porris eller författare, jag tycker jag kanske känner igen namnet men jag är inte säker, antagligen inte. (Det är en författare som har skrivit böckerna Bilbo och Sagan om Ringen och alla
dess följetonger /red)

ISHOCKEYFRILLA? Det är också nåt som är förbjudet. Ska man ha det, ska man ha det bara för att det är så jävla fult och för att man inte dricker California White.

VIKINGARNA? Christer Sjögren knullar Lotta Engberg, det gjorde han iallafall förut, men det gör han säkert nu också nån gång i smyg. Han har för stor skalle om man jämför den med kroppen. Men dom har ju bra texter och det är ju tur eller? (jo, för dom som gillar musiken ja /red)

NAZISM? Unni är en sån, men hon vet nog inte vad det är för något, för hon är lite konstig. Undra om det är nån nazist som vet vad det är för något eller om dom är det bara för att vara balla… då finns det andra sätt att va 1 000 000 000 000 000 ballare på. Till exempel dricka några California White, eller en räcker för att va 1 000 000 000 000 000 ballare än en nazist.

ÖL? Starköl är dyrt och folköl är tråkigt. Men det är gott att dricka om man har råd, men det har man aldrig, man får snika av nån annan istället.

McDONALDS OCH COCA-COLA? Punk! Är man punkare får man tydligen inte inte tycka om dessa. Men jag tycker det är ganska smaskigt och det gör Jimmie också… jag tror fan att Micke gör det också. För vi vi käka ihop där för nått år sen. Hmn…

GILLAR NI ATT KLIA ER MELLAN TÅRNA?
Självklart om det kliar men inte annars. Eftersom man har fotsvett/tåbira så kan det ju hända att det luktar bajs om fingrarna efter man har kliat sig, så man får se upp… eller ner för det är där tårna är. Och lukta efter före, luktar det okej så kan man klia även om det inte kliar. Micke har världens längsta brösthår och ofta har han böz i naveln.

SOM JAG ÄR SÅ SNÄLL KAN JAG VÄL FÅ NÅT?
Jaha, du fick ju fan ett sugrör från McDonalds (men klart det betalade du ju för) nu har jag inga kvar. Du kan ju få köpa våran cd-singel sen… nä du kanske kan få en, men bara kanske, Micke får bestämma men han är snäll! (Tydligen som fick en /red)

VEM ÄR BAMSE?
Jag tror fan det finns en hund i Skinnskatteberg som heter Bamse och så finns det en till som jag inte vet vad den heter, men dom kanske är döda nu, vem vet. Annars så är Bamse världens starkaste björn som inte tycker om att slåss. Han borde lära nazzarna och skinnbollarna, rasisterna ett och annat.

VAR DEN HÄR INTERVJUN KUL?
Jodå, jag fick ju använda hjärncellerna som jag slipper använda i skolan. Eftersom jag inte är hårdrockare och du inte heller är det så var den jätte läcker. En kille i min klass tjatar om fågelfrön hela tiden. Men jag tycker han är snäll ändå och det var Kinagryta till lunch idag i skolan det smakade fan svettig hora.

VEM SKULLE DU HELST VILJA HÄNGA?
(Här måste tilläggas att jag hade glömt denna fråga i brev intervjun, så jag tog ett fast handtag om telefonen och ringde upp Henka och det här var vad han svara efter en jävla lång betänke tid /red) Hmn… det är ju en brutal fråga. Det få nog bli alla jävla dumma hårdrockare!

DET VAR ALLT, NÅGOT ATT TILLÄGGA?
Jodå, nåt har man väl att säja… Tack… och allt annat för du vet vad, he he he, nädå kan strax fan din adress utantill men det gör absolut ingenting.

Tack, tack, tack Henka för svaren. Ledsen att jag väckte dig när jag ringde, ha, ha! Men hoppas nu att ni har haft lika kul som jag när ni har läst denna intervju. Man får väl säga lycka till med sökandet efter en ny trummis. Och det ligger faktiskt till som så att jag kan också nästan din adress utan till och den är:

Henka Sunvisson
Lärkvägen 12
739 31 SKINNSKATTEBERG