Alla band som vi skriver om på denna sida kan även nås via oss på kontoret. På 031-13 28 10 eller skriv till
GROOVE
Packhusplatsen 7
411 13 GÖTEBORG

SNCR
Göteborgsband som spelar punk, skatepunk för att vara exakt. SNCR är Göteborgs enda hopp i denna genre (som vi känner till RED). Glatt, kort, rakt på. Använder sig både av hand-clap och VCR. Nintendo har haft en stor betydelse oxå. Rampernas mästare.
För Info & bokning: Mikael 031-51 55 76

N I D
Pop på svenska från Göteborg.
N I D är ett trepersonersband, med sina instrument. Envisa refränger och schysst sväng. N I D:s texter handlar om t e x Magnum, Eva, häckar och Linda Norrman. Med sådana låttitlar kan man inte misslyckas.
Boka dom: Göran 031-12 98 03

Beep
…waiting for something
Detta är min absoluta favorit bland kassetterna till detta nummer. Det här är så jävla bra att man får gåshud bara av att höra första låten “The front page”. Beep låter mycket amerikansk gitarrock, men även australiensisk rock. Beep har en excellent sångare i Petur “Islänning”. Jag väntar med spänning på kommande alster. Obs läs mer om Beep inne i tidningen nånstans.
Boka: Petur 031-41 89 29

Maypole
Är från Örebro och spelar funk-core. Dessa unga killar har helt rätt attityd och inställning. Maypole har en litet ovanlig sättning, piano & sax, snygga arr på låtarna och ett tungt groove. Maypole gör även coverversion på Green Days Basket case som bara måste nämnas. Maypole gör den tusen gånger bättre än ovan nämnda band, en jazzigt influerad version med maraccas & ståbas. Men kom ihåg att inte blanda ihop dessa två grupper, dom är som natt och dag.
Bokning & info: Niklas 019-36 08 76

Beyond
Tales from Beyond
Trash-metal tror vi att det är. Har varit ihop i cirkus ett år. Gillar arabisk/orientalisk bluesrock. Repar lagomt, typ 3 ggr/vecka. Är från Göteborg med omnejd. Ska göra Göteborgs rockklubbar osäkra i höst.
Info ‘n’ stuff: Toni 031-55 82 56, Pierre 031-30 55 96

Smash Hit Wonders
Slamrig pop från Skövde. Skövde är en hårdrockstad. Det är ett under att vi spelar pop, vi bli mobbade på krogen. 4 pers på standardinstrument, men ingen på synt. Har sommarlov just nu, efter Emmabodafestivalen. Ska spela på Kamikaze-festivalen i Hova i slutet på juli.
Bokn: Magnus B. 0511-820 73