Skulle man täcka halva Saharaöknen med solceller så klarar man av hela jordens energiförsörjning.
Personligen tycker jag att man kan avveckla kärnkraften nu och låta Breach stå för energiförsörjningen istället.

Ohyggligt långa sträckor

Breach kommer från Luleå (Luule). Breach spelar energisk musik. Där Breach kommer ifrån är det mycket vinter och lite sommar, kanske speglas det i deras musik. Breach bildades ’93 ungefär och har punkrötter.
I Luleå finns det en stor Hardcore-scen, men som Christian påpekar, man blir inte profet i sin egen hemstad. Annars är det kul att spela mycket ute. Enda nackdelen är just att det blir så ohyggligt långa sträckor när man ska ut (OBS – från Göteborg till Luleå är det 150 mil…).
Breach beskriver sin musik som frustrerad rock’n’roll och när Breach spelar, så spelar dom som om själva Satan var efter dom. Aggressivitet, desperation, djup och strävan uppåt och framåt är ord som osökt poppar upp i min solbrända skalle.
Alla medlemmar utom Christian skiter i politiken, utan att för den delen vara oinsatta. Dom bara bryr sig inte helt enkelt. Christian talar däremot med en brinnande blick om kärnkraftsfrågan, miljömedvetenhet, kapitalets makt osv osv.

John Spencer

Just nu är influenserna John Spencer, till honom röker de cigaretter. Annars är det delade smaker av pop till rock till punk, inte så mycket tung musik. Det räcker med att man spelar själv, menar Breach.
Framtidsplanerna ser ljus ut för Luleås stoltheter. I början av augusti kommer frukten av deras besök i den legendariska Sunlight Studio. Tillsammans med Fred Estby har Breach trollat fram en fullängdare. Arbetet med Estby gick helt perfekt. Ingen som helst tidspress hade killarna på sig. Att jobba i studio är en väldigt psykologisk grej och det funkade skitbra med Estby. Det fick helt enkelt ta den tid det tog. Efter releasen ska dom titta lite mer på utlandet, främst då Europa.

Krystmarodören

Jag frågar varför Sverige har en så stor Hardcore-scen och Breach har en teori om att tiderna är hårdare nu för tiden. Ungdomen av idag är mycket mer medvetna än sina föräldrar, det är så mycket som har förändrats sen dom var unga.
Vilken historisk person skulle ni vilja träffa? Och vad skulle ni säga till hon/han?
Svaret kommer som en blixt från klar himmel – KRYSTMARODÖREN!
— Men vi vetifraan vad vi skulle säga till honom, vi har redan träffat honom.