BOOT BOYS NEWS NR 3:

BBN 3 är betydligt bättre än 2:an (recenserad i FÄ 4), även om vägen mot fulländning är lång. BBN är husmagasin för skinhuvun, ölälskare och asatroende.
3:an innehåller intervjuer med grupperna: Clockwork Orange, Ultima Thule, The Wanking Pigs, Venens Vänner.
Det skrivs om asatron och om Sven Hassel (intressant) + en massa klipp, brev, citat m.m.
26 A4 TrycK för 10:- till Putte Karlsson, Hunnemarav 11, 292 00 KARLSHAMN.

THE EYE NR 4 OCH 5:

Peter Sjöblom skriver bra, men tyvärr gör han inte hela Eye. Det finns fortfarande saker som imponerar med The Eye. Men tyvärr anser jag att utvecklingen mot en bättre tidskrift går för långsamt. Och om Eye var den bästa fanzine förut, har deras plats tagits av minst ett annat: Res Publika.
Trots allt slukar jag entusiatiskt varje sida i The Eye. Och visst finns det mycket intressant att läsa. Och layouten är okey. Men att bläddra i den är som att åka tåg på en rak räls, genom en tunnel. Det finns inget som ögona fastnar på. Skall man läsa den, så är det från pärm till pärm.
4:an innehåller: Robert Quine, Green On Red, Sonics, Fuzztones, Shoutless, Surfin’ Lungs, Richard Lloyd, Psychic TV, London, Radio Birdman, Iggy Pop.
5:an innehåller: Hüsker Dü, Le Roi Brothers, Jeffrey Lee Pierce, Crimson Shadows, Pushtwangers, Martin Hannet, Raw Deal, Berlin, Sinners, Guadalcanal Diary. PLUS en flexisingel med Shoutless: “By The Eye”. Jag har aldrig förstått tjusningen med detta 60-tals slammer. Men som låt är det en medelklassare.
Intresserade av The Eye hör av er till: Andreas Kemi, Högsätrav 17, 181 58 LIDINGÖ.

RES PUBLIKA NR 6:

Katarina Johansson måste höra till dom bästa fanzie-skribenterna. Tillsammans med Sven-Eric Nilsson skriver hon ihop Res Publika. Den snyggaste fanzien man kan få tag på.
6:an innehåller: Radium, Death in June, Blue for Two, Hula, Attrition, Bourbonese Qualk m.m.
Mycket mer finns inte att säga om Res Publika. Förutom: Köp den!!!
10:- till Sven-Eric Nilsson, Stuartsg 6 3tr, 412 80 GÖTEBORG.

ETTNOLLETT NR 4:

Nicke Pack kämpar vidare med sin 101. Även om han säger att han ska ta det lugnt med utgivningen ett tag, så är det väl ingen som riktigt tror honom. Nicke har tidigare gjort sig skyldig till ca tio nummer av fanzine “PACK”. Så det rör sig om en gammal kämpe. 101 har varken blivit bättre eller sämre utan fortsätter vara underhållande. I höst kom nr 3, och nu i vintras kom nr 4. Men vad Nicke håller på med är för mig ett frågetecken. 4:an är en omreviderad utgåva av nr 3. Ungefär hälften har plockats ut och ersatts med nytt material.
Varför inte göra ett extra tunt nummer av 4:an istället?
Nåja beställ 4:an genom att sätta in 10:- på postgirokonto: 478 81 17 – 2.
Innehåll: Neurones, Bangles, Terror Pop, Hedda Gambler, Slam, Zeb & The Fast Ones m.m.
Nicke sysslar oxå med intressant postorderförsäljning av skivor, band, tidningar m.m. Han vill att Ni hör av er.

TOP SECRET NR 1:

Håkan Lindberg skriver i sin ledare: “Du kan känna dig blåst på dina utlagda slantar, för egentligen får du inte ett skit för dom.”
Jag vet inte om jag vill hålla med honom. Top Secret består av 20 xerox sidor med kollage, dikter och foton. I de flesta fall blir det platt fall. Men i övriga, riktigt lyckat.
Men en hel tidning???
Det tog Tunnelbanan från Solna Centrum till T-Centralen att läsa den. D.v.s ca nio minuter!
Nästa gång; Skicka materialet till Fröken Äsping istället, eller lägg ner lite mera arbete. Nr 1 tyder på talang utan ambition.
Jag vet inte vad tidningen kostar men intresserade kan höra av sig till: Håkan Lindberg, Aurav 7, 182 62 DJURSHOLM.

Det var alla tidningar för den här gången. Men ni Fanzie-utgivare ute i landet: Skicka hit era blaskor, vi recenserar ALLT!!!