Här är en intervju med det relativt nystartade Death Metal bandet TREBLINKA från Täby, men dom har dock hunnit släppa en ganska färsk demo som heter CRAWLING IN VOMITS. Musiken är inget annat pure death och det är väl inte direkt sån musik som jag är så jävla förtjust i, men jag har lyssnat satans mycke på den och jag tycker nog att dom har något speciellt och demon är absolut värd den tian som den kostar. Dom verkar vara väldigt förtjusta i blod, felvända kors (eller var det tvärtom), spyor och övrigt äckel, men ni får läsa vad dom har för åsikter om sånt där längre ner på sidan!

Vad vill ni ha sagt med låttitlar som “Crawling in vomits”, “Hail to cruelity” osv?
— Blod är gott, samhället är skit, satan dricker öl, tvestjärtar är gulliga!

Era namn: Lucifer Hellslaughter, Auschwitzer osv. är det inte lite barnsligt att ta såna namn?
— Jo det är mycket barnsligt: Vi tänkte till och med ta ett namn som Rock’n’Rolf men det var för barnsligt. (Det var dåligt försvar /RED)

Hur kan ni hålla ett så lågt pris som 10 spass på demon, kan ni verkligen gå i vinst på det?
— Eftersom vi endast svarar på var tionde beställning tar vi in 100 kr per demo. Det räcker för att finansiera vårt ölbegär. (nu har ju dom bränt chansen att sälja nå fler demos, haha /red)

Varför alla pentagram och uppochnervända kors i logon — att det kryllar av, felvända kors, splatter och andra otrevligheter på demon, visar det vad ni står för?
— Felvända kors? Det måste vara du som håller demon upp och ned! Vi följer inga trender! Vi håller stenhårt fast vid den gamla hederliga Black metal andan! Band som hakar på trender som mosh, grind, crossover eller kristendom blir aldrig långvariga!

Haft några spelningar/några på gång?
— Vi har hittills haft två spelningar med band som Dismember, Morbid, Nihilist och Hexenpose…enhaus. Det är till 90% klart att vi ska spela med MINOTAUR senare i år. Vi planerar oxå att turnera med Bruce Springsteen, Mats Bladz och Vikingarna. (intressant /RED)

Vet du något om varför MORBID har slutat?
— Jag tror det berodde på att Uffe. L G tröttnade på de andra medlemmarna i bandet eftersom dom inte var tillräckligt sociala förutom i replokalen. Vi tycker dock att Morbid va mer Morbid när Dead sjöng!

BÄSTA PLATTAN 88?
— Vi föredrar demos! De bästa demosarna 88 var, Lucifer — — MUTILATED “Psychodeathlunatics”, Juck — MERCILESS “Realm of the dark”, Auschwitzer — ATROCITY “Atrocious Destruction”, Emetic — NIHILIST “Premature Autopsy” (fan vilka jävla krångliga namn /RED)

Nya låtar till ev kommande demo?
— Vi har två nya låtar. En heter “Into the gate of deeper slumber” och den andra har inget namn ännu. Vi ska spela in nästa demo i mars.

Vad har ni fått namnet TREBLINKA ifrån? Vad betyder det?
— TREBLINKA var ett koncentrationsläger nordost om WARSZAWA 1939 och förvandlades till förintelseläger 1941. Vi tog namnet från en SINDROME låt som handlar om TREBLINKA!

Ja det finns väl inte så mycke mer att säga. Deras line-up är:
Lucifer Hellslaughter — growl o git.
Juck — bas
Auschwitzer — trummor
Emetic — gitarr
Köp deras demo, om du vågar för som du säkert har förstått så är det här ett gäng tuffa pojkar. Adressen till Lucifer himself står på föregående sida!