Jo jag vet att jag har utlovat en DISSECTION intervju i så gott som varje nummer. Det var även meningen att de skulle ha medverkat i detta nummer. Men eftersom deras andra fullängdare släpps den 27 Oktober, fem dagar efter det att detta nummer pressades. Det hade ju varit dumt att göra en intervju, innan man fått höra hela skivan, eller hur? Till fyran som för övrigt släpps i slutet på Januari ’96, kommer DISSECTION att medverka i.
Fast det händer mycket i bandet nu: Ole Öhman har lämnat trummandet i Dissection, istället så har Tobbe (som tidigare spelade trummor i Decameron) tagit över trummorna.
Var lugna, Ole kommer inte att lämna bandet. De är nämligen meningen att Ole ska börja sjunga i Dissection!!! Fast först ska de ut på turné och de väntar med att låta Ole sjunga tills efter turnén, på så vis behöver inte publiken börja undra varför inte sången låter som på skivan. Ganska logiskt va?
Nåväl, enligt vad Ole sa till mig så kommer sången troligtvis att låta lite mörkare i framtiden, han uttryckte det som en blandning mellan Jon och “Dead’s” sång!!! Jojo, akta er…
Alla han hade pratat med hade varit positiva till det hela. Ole tyckte inte heller att han utvecklades som trummis i bandet. De var nyligen förband till Morbid Angel i Göteborg, det var också första spelningen med Tobbe bakom trummorna, och en tuff spelning att göra debut på. Ljudet ut var ingen höjdare, fick även höra av Jon efter konserten att medhörningen på scen var lika med noll. Så är det med MUG’s utrustning, kanske ni tycker?!?!!
Tobbe spelade i baktakt ett par gånger, det beror nog på att medhörningen inte alls var med under deras konsert! Alltså, en massa nya grejor i Dissection!! Det spelar ingen roll, det är KONCEPTET SOM RÄKNAS!!!