Sprängd Anka består utav fyra personer; Jimmy, Markus, Siri och Matte.
De förklarar sin stil med att de spelar det som känns rätt för stunden, punk mer eller mindre.

Hur började Sprängd Anka?
Jag vet att Jimmy spelade med Mollipect innan.
Jimmy förklarar att Mollipect inte har något att göra med SA, utan att Mollipect mest var för att komma in på en festival gratis. Sedan startades Mollipect igen tills de kom på namnet Sprängd Anka samt bytt ut medlemmar, vilket under den första demon inspelades, sen kom Markus in någon dag efter den demon när han tog ut låtarna på skoj och sedan erbjöd jag honom att va med i bandet.
Efter det har vi spelat in ytterligare en demo med bland annat en nyversion utav “Kan inte acceptera” där nu Markus sjunger Back-up.

Finns det några låtar som inte finns att ladda hem från eran sida?
Jimmy svarar med att den andra demon ligger utlagd och de inte gjort någon ny inspelning sen den dock ska vi medverka på en samlingsskiva som heter Mera kol #2.

Är de ni spelat in upplagt på skiva som man kan beställa?
Markus berättar de har några brända exemplar hemma som man kan beställa och Jimmy fyller i att om man vill köpa skivan så får man höra av sej så bränner de upp ett exemplar och så får man betala en liten slant.

Väldigt independent så att säga… lägger jag till och får ett precis som svar.

Har Sprängd Anka något spännande framför sej?
Det är ju det där med samlingsskivan, annars så har vi nyligen blivit utslängda från våran replokal och ska ha ett möte någon gång snart om hur vi ska lösa det problemet, svarar Jimmy.
Sen har vi anmält oss för att spela på midsommarpunken fast vi har inte fått något svar från arrangörerna så vi får se hur det slutar, påpekar Markus.

Några sista ord?
KVACK OR DIE!