Då damp del två av “Distortion To Hell” ner i min brevlåda och sådant blir man alltid glad över! 8 råpunkband är här för att ge sitt bästa. 38 minuter varar plattan, det är perfekt längd, för det är vad man pallar! Jag tar och kör en genomgång av alla banden.

SKITSYSTEM: Skivan inleds med plattans bästa band och de framför två låtar, “Maktens Murar Rasar” som är helt underbart bra. Sedan kör de en ASOCIAL cover, “Revolt”, där de också gör bra ifrån sig. Dubbel guld. Det ska bli kul att höra mer av dessa grabbar. En EP, “Profithysteri”, finns utgiven på Distortion Records.

NO ADMISSION: Här får man höra 5 låtar med detta Nässjö-band. Ösigt, ganska bra ljud. Men, det vore kul att urskilja vad sångaren sjunger! Inte så värst bra och definitivt inget jag frivilligt slänger ut en massa pengar på.

SNIFTER: Då var det dags för detta Lund/Staffanstorp-band jag faktiskt aldrig hört talas om! Snabbt och bra. Men samma gäller här, man hör inte texten. Lite mer tydlighet skulle sitta bra, annars två helt godkända låtar.

NOJS BOJS: Nähä du, det här var inget bra. 8 låtar av skrik, gnid, hysteriska trummor, fåniga låttitlar och, vad jag förstår, inga texter alls är vad de hinner med inom loppet av mindre än 3 och en halv minut. Inte så jävla upphetsande inte! Släng er i brunnen. Ni har definitivt ingen framtid, inte hos mig iallafall.

MIND OF HATE: Här har vi då ett bra band, som tydligen fått hat på hjärnan! Vad tycks om låttitlarna “All You Need Is Hate” och “Straight Hate”. Bra spelat och en jävla massa energi gör det här till lyssningsvärt. Jag gillar det här starkt.

RAJOITUS: Ojojoj. Några grabbar från Borås som spelar råpunk à la KAAOS/ANTI CIMEX på finska! Man förstår definitivt inte ett ord av vad de säger eller vad låttitlarna betyder. Är detta bra då? Jo, bortsett från det ovan skrivna så är det faktiskt bra! Bra och bra förresten, kuI kanske är rätt ord! De har släppt en 12″ på Distortion Records vid namn “Hardcore Attack”.

DISKONTO: Tufft namn va? 5 låtar med detta, vad jag förstår, lilla plojband från Uppsala. Lagom bra dis-punk skulle jag vilja säga. De sjunger på svenska och klagar en massa på samhället. Punk As Puck!!!

ZIONIDE: Sista bandet på denna samlingen är ännu ett Uppsala band. Snabb, rå punk med engelska texter. Helt klart bra.

Detta var bara en snabb genomgång av banden på denna plattan som i sin helhet är mycket bra. Perfekt för “punkpartyt”. Det är kul att lite mindre kända band får en möjlighet att komma ut till en större publik. Ett givet köp. När plattan då inte kostar mer än 40–50 kronor så kan väl ingen motstå det här. Spring ner till skivhandlaren nu!