1. MEDLEMMAR, ÅLDER, INSTRUMENT?
Don 18 år: Batteri, bakgrundsvrål
Molle 18 år: Sologitarr, sång
Crackie 19 år: Bas, sång
PÖ 20 år: Gitarr, bakgrundssång

2. DRICKER NI COCA-COLA?
Don, Molle, Crackie tvärvägrar att investera C.C attiraljer, PÖ sitter inne för avgiftning (gammal cocacolist)

3. HUR BLIR DET MED VÄRNPLIKTEN?
PÖ har genomlidit de. Molle och Raggarn (trogen r.y) fan gör de nu. Don blev sjukvårdare (vägrat bli skytteslusk), Crackie born to bi malaj jag vill INTE.

4. ÅSIKTER OM DJURFÖRSÖK?
I det stora hela är vi emot de för djur har egentligen större rätt att få leva än människor (De är liksom inte lika hänsynslösa och destruktiva) men låt säga att en sjukdom skördar en massa liv och datorerna står som frågetecken då tycker vi att de får använda sig av försöksdjur, men inte i större utsträckning än vad som behövs.
Vi tycker att djurförsök borde förbjudas men att dispens kunde ges i extrema fall och inte som det är idag att djurförsök är tillåtet och att det förbjuds att göra vissa försök.

5. NÅGRA FRAMTIDSPLANER?
Demo-tapes vore inte helt fel och om nån gillar text och musik så måhända att vi gör en singel.

6. VAD HANDLAR ERA TEXTER OM?
De handlar om miljöförstöring, diktatorers vanvett, hot om konflikter och krigen i Arabländerna. För övrigt så ser vi utvecklingen och narkotikan som stort hot vår generation vilket vi beskriver i vissa låtar.

7. VAD ÄR ER SYN PÅ RELIGION?
Om man är inbiten religiöst eller kristen så är man oavsett LURAD. För köper kyrkan aktier i bofors så förstår man vad det handlar om (pengar). Om de drygt 30 krigen idag med religiös bakgrund säger vi att ingen människas åsikt är värd en annan människas död.

8. ERA FAVORITBAND?
Sex pistols, Ramones, Strebers, Asta kask, Subhumans, Chron Gen, DK, TP (med låten instrumental sång), Bizarr, Ugly squaw, Crass, Toy Dolls, visst finns det fler band vi gillar och många vi beundrar textmässigt.

9. TROR NI PÅ ANARKI?
Att anarki skulle medföra fred och frihet är vi inte så säkra på, då vi tror att många skulle få storhetsvansinne och försöka stjäla allt de kunde komma över. Många våldsam sammandrabbningar skulle nog bli följden i varje fall till en början men vad då som läget är idag så vore det kanske ett billigt pris för att förhindra en totalförstörelse.

10. ÄR NI VEGETARIANER?
Nej, vi tycker det vore en schysst grej att bara äta grönt och sånt, för djuren borde väl få leva sitt eget liv och på sitt eget vis men vi är som sagt uppfödda på korv o köttfärs och har inte lärt oss låta bli att äta dä än.

11. VAD TYCKER NI OM METALLTRENDEN?
Den har då fan inte berört oss, men verkar ha gett många Fagersta Hedemora m.fl. band nu influenser för övrigt så är den rätt tråkig.

12. VAD VILL NI SÄGA MED ERA TEXTER O MUSIK?
Att om all mänsklig existens skulle upphöra år 2000 så skulle vi kunna fortsätta förorena skog vatten o luft å skövla regnskogarna som vi gör idag så att vi verkligen hade utnyttja vår jord till max. Men nu är det så att den undergång vi går till mötes helt o hållet är människans FEL, å vi inte tänker dö i förtid bara för att höjdare runt om i världen har bestämt så. Därför fortsätter vi att spela ROCK N ROLL!

13. ÄR NI ARGA PÅ NÅT SPECIELLT NU?
Lumpen säger Molle (efter förti dar). Alla satans valjägare, vandaliseringen på Mossen, Moderater är vi inte arga på just nu dom är vi urförbannade på JÄMT, alla, gud, djävulsdyrkare, Sjöbo.

14. SLUTLIG KOMMENTAR?
Vi skulle skratta gott om vi fick lite uppmärksamhet i form av lite intervjuer och/eller någon spelning. PUNK PÅ ER ELLER NO FUTURE PÅ ER ALLA!