1. Vilken är eran sättning?
Robban – bas, Jallo – trummor, Harri – sång, Smebbo – gitarr.

2. Vad gör ni när ni inte spelar?
Vi är fyra olika personer med olika intressen.

3. Åsikter om vegetarianer?
Robban: Jag tycker inte det är rätt att Människorna ska äta kött. Men sen finns det människor som är vegetarianer fast dom går och köper en massa jävla skinnkläder och pälsar och det är bara en DJÄVLA DUBBELMORAL.
Harri: Det borde säga sig självt att det är motbjudande att stoppa i sig en jävla massa lik. Jag har inget emot köttätande personer men jag tycker det är dyngäckligt att dom ska hjälpa den sjuka köttproduktionen.
Jallo: Jag är vegetarian för jag tycker att det helt fel att äta kött för djur är ju levande precis som vi människor, jag har heller inget emot människor som äter kött, men det är jävligt störande att äter just på MC DONALDS, det gäller faktiskt en del “punkare” också nåt som har jävligt svårt att fatta.
Smebbo: Det är upp till var och en om man vill äta kött eller inte själv äter jag kött det bara blir så…

4. Vad tycker ni om religion?
Det är bara att se sig omkring och titta vad religionen har ställt till med. Alla har ju en egen tro, men man ska ju inte börja hjärntvätta folk med sin tro att bli med i “No securitassekten” för att favoritsnacket är den andra rätta och Securitas är bara falsk propaganda o inget att tro på.

5. Hur många spelningar har ni haft?
Alla vi har haft några spelningar här i stan (E-tuna). Men det är inget att prata om. Sen har vi varit i Finland och spelat. Första gången var det Svart Snö + 20 finska band förband till oss. Andra gången så fick vi inte spela på stället på grund av Åbos fittism hoppa på oss så det vart ju inte direkt spela den kvällen, men dagen efter i Helsingfors när vi spelade var det jävla rens. Det var ett hejvilt stagedive folk flög överallt, det kändes fint. Det var 4 brudar som skulle stagediva på oss men dom missade o slog ihjäl sig (R.I.P)
Sen har vi spelat på Ultra 3 gånger o en gång i Flen (boring)

6. Nämn några av era låtar?
ALLAH, FALSK, LIBERTA, YTTRANDEFRIHET, MASTER OF PUPPETS mm

7. Vilka grupper lyssnar ni på?
Harri: Slayer, Anthrax, Excel, Raped teenagers, Svart snö, Farbror arg var pärla.
Robban: G-ANX, farbror arg var för jävligt bra fabbe, chaos uk, totalitär, varukers, discharge, suicidal tendencies, excel, anthrax, Bad Brains, Svart parad var ju pärla…
Jallo: Förut när jag lyssnade jag på G-ANX så blev jag rädd, men nu har jag vant mig så dom är pärla som ägg, andra pärlor är Athrax, No mercy, varukers, totalitär, avskum, krunch, discharge, filthy christians, riistetyt, mellakka, D.R.I.
Smebbo: varukers, Metallica, Bob Marley, discharge

8. Vilken är eran högsta önskan?
Smebbo: Alla jävla krig o vapen ska försvinna och det ska vara på alla som skövlar regnskog också vill jag ha ett eget hav av snygga brudar o dyka ner i…
Robban: Att det nån gång kan bli fred på jorden och alla multinationella företag går i konkurs, och att alla jävla skinheads dör…
Harri: Att folk börjar fatta va fan det är som händer o inte blundar så fort något händer att dom börjar ta sitt jävla ansvar innan det är totalt försent. Fan va sne jag blir…
Jallo: Jag håller med Harri…

9. Något att tillägga???
Beställ gärna våran EP som kostar 15kr + porto
vi vill gärna ha mer spelningar också i sverige tveka inte slå till…
Harri hälsar till Anita o Televinken o Co.
Jallo hälsar till rens Heikki i Finspång.
Robban hälsar till Mamma, Smebbo hälsar till Pappa

Adress o Telenr:
MICKE JOHANSSON
BORGMÄSTAREGATAN 2C
632 33 ESKILSTUNA
016/423512