1. HUR BÖRJADE DET HELA?
Jo det var så att Marco Araya hoppade av slayer i samband med en europaturné och stötte ihop med Dick Dahlberg som slutat sjunga med SubHumans och börja lira gura. Reed Klint från Corrosion of Confirmity upp och Micke Milano från S.O.D. och Martial Mosh var ett faktum. Detta hände hösten -86.

2. BERÄTTA LITE OM ER SJÄLVA?
Johan Klint: spelar trummor, vegetarian, tycker om vi kvinnor och kampsporter 19 år
Marco Mikan: basist, arbetslös för tillfället, skivsamlare (ja-ja Toza), läser skräcktidningar och Zines, älskar att spela flipper och är liksom Johan 19 år.
Krister Dahlberg: 21 år, städare på centrallasarettet i v-ås, gitarrist i Martial Mosh men spelar bas i Morbid gracs (gays).
Mikael Malmgren: Apa, bananätare och lianklättrare, kan tillägga att han är 20 år.

3. VAD ANSER NI OM DROGER?
Alla i bandet är intravenösa Missbrukare, allvarligt talat det är upp till var och en så länge det inte drabbar ens omgivning på något sätt.

4. VAD TYCKER NI OM POLITIKEN?
Alla ideologier har blivit en smula trångsynta men i stort är det nog miljön som är mest akut. Andra viktiga saker är t.ex bostadsbrist och att värnplikten ska bli frivillig, djurförsök osv. Vid sidan av sådana saker är det bara larvigt att klaga på tobak och alkoholpolitiken.

5. HAR NI NÅGRA SKIVPLANER?
Inte direkt, vi har gjort en demo som kan beställas av oss eller David i Bubbelbad (det är han som har släppt den), det är en split demo med Tranås/Linköpings-bandet Horse Laugh.

6. FINNS DET NÅGRA ANDRA PUNKGRUPPER I V-ÅS?
Nej, bara vi. Sen finns det förstås lite thrash band. Gamla bandet TST lirar Hårdrock (har nu lagt av) och PanikBazill lirar tungblues.

7. VAD TYCKER NI OM ANARKI?
Man kan få kräva att styra sitt liv utan att ge det något namn, men det är väl ok.

8. FAVORITGRUPPER/INFLUENSER?
Johan: URIAH HEEP, BUDGIE, CARCASS, ACCUSED, LL COOL J, SUICIDAL T.
Marco: SSD, TSOL, KIM WILDE, DEEP WOUND, BLAST, INFERNO, BLACK FLAG
Micke: HERESY, ARTICLES OF FAITH, DIE KREUZEN, RAPED TEENAGERS
Dahlberg: RAMONES, HERESY, TRIBULATION (gay metal), 60-tals musik, THOR, LOS BOHEM, SLAYER, SWEET, UERBAL ABUSE

9. VAD TYCKER NI OM RELIGION?
Precis som alla andra ideologier. Helt fritt att tycka som man själv vill så länge du inte tvingar på någon annan detta. Man kan inte gå fram och säga du får inte vara muslim eller sluta be till gud, han finns inte, lika lite som man kan tvinga någon att sluta va anarkist, kommunist eller fascist.

10. VAD HANDLAR ERA TEXTER OM?
Att försöka göra det bästa av situationer även om det tar emot. Våra texter är kanske mörka och pessimistiska men då kan man efter att ha läst den vända tillbaks till sin egen verklighet och tycka att vadå things aint as bad as they seem.

11. TILLÄGG?
Om ni vill intervjua oss eller bara skriva till oss går det bra till följande adresser:

MARCO MIKAN
BOMANSGATAN 22F
722 20 VÄSTERÅS

KRISTER DAHLBERG
SLAGBJÖRNSGATAN 12
722 42 VÄSTERÅS

TACK TILL: CHRISTER FÖR INTERVJUN, LÖKEN, DROSS, TRIBULATION, (TOZA+JACK DANIELS=FINGER KLÅDA), BUBBEL BADS DAVID, SVART SNÖ (KUL I HULTSFRED)