1. Hur länge har ni spelat punk?
H.A.T har funnits och frodats sedan september 1992. Sättningen har varit densamma hela tiden även om vi hade ett kort gästspel av en gitarrist till ett tag.

2. Har ni spelat i andra grupper för?
Henka har lirat i olika band sedan han var 12 år. I dagsläget spelar han, vid sidan om H.A.T i ett “death”-band som heter ABANDONED SPHINX och så har han ett “käng-projekt” vid namn SCRAWL.
Micke har lirat trummor i diverse pop-rock-hårdrocksband förr i tiden. Idag spelar han bas i H.A.T och trummor i, för närvarande, vilande AB RÄVSKABB. Om, och när, dom återuppstår vet man aldrig.
Robban har lirat bas i ett popband vid namn HAPPY HOUR men spelar i dagsläget trummor i både H.A.T och MARTIN OCH AFRIKANERNA.
Hinken har vad vi vet inte spelat eller sjungit i något band före han började sjunga i H.A.T.

3. Var fick ni idén att slakta Roxette och Guns n roses låtarna ifrån?
Roxette-låten är en cover på Pure manias underbara version av The LOOK, som vi bara inte kunde låta bli att spela. Slaktningen av gunslåtar är en grej som vi gjort på båda våra demos. På första demon, kaos och vrål från Svärtinge by, slaktade vi Knockin on heavens door för att följa upp den med att slakta Paradise city på punkparty-demon. Anledningen till att vi gör så är helt enkelt därför att vi tycker att dom ultimata töntarna i guns borde låta så här istället.

4. Hur står ni politiskt?
Vi är inte så insatta i politik men vem som helst kan väl se att om Bildt & co får fortsätta att härja som dom gör så kommer det gå åt HELVETE med hela sverige.

5. Står H.A.T för något särskilt?
H.A.T står helt enkelt för H.A.T.

6. Vad handlar era låtar om?
Våra låtar handlar om… Ja om vadå? Köp en demo och ta reda på det själva!

7. Ska ni släppa någon skiva framöver?
En splittsingel med Västerviksbandet RED LEIF ZOMIES är på gång. (Finns ute när du läser detta) Köp den för 20:- + porto från Svärtinge musik.

8. Har ni haft många spelningar?
10-15 stycken har vi väl haft. Ställen vi lirat på är bl a Hunddagis – Stockholm, Centrumgården – Västervik, Tingsbröten – Svärtinge och Karnevalen – Norrköping.

9. Vad lyssnar ni på för sorts musik när ni inte repar?
Vi lyssnar på all möjlig musik men ett BAD RELIGION, SUICIDAL TENDENCIES eller NO SECURITY-band i bilen är aldrig fel.

10. Hur är punklivet i Norrköping?
Det har ju börjat att dyka upp ett och annat band den sista tiden och det är mycket folk på spelningarna ute i Svärtinge vilket är jävligt kul.

11. Vad tar ni för en spelning?
Vi brukar spela mot resepröjs + käk.

12. Vad tycker ni om skinnbollar?
Vi skiter i dom!!!

Svärtinge Music
Finspångsvägen 557
605 98 Norrköping
Tel 011-33 15 71