Här kommer då en intervju med Bombraid

1. Dra lite kort om vilka ni är.
Ja vi är fyra snubbar då, Tobbe sång, Viggo trummor, Linus bas och Fredrik gitarr.

2. Hur länge har ni spelat tillsammans?
Det måste nog vara lite mer än två år nu och det har varit samma medlemmar hela tiden. I början visste vi inte riktigt vad vi ville spela så det blev en salig blandning av allt för vi hade olika musiksmak i bandet. Det lät rent för djävligt.

3. Hur kom ni på ert namn?
Det var Viggo som kom på namnet, och ingen orkade sedan tänka ut något bättre, så de fick bli och förblir det namnet.

4. Vilka grupper har inspirerat er mest?
Anticimex är det nog mest sedan vet jag inte riktigt. Vi tar inspiration från allt möjligt.

5. Är det mycket punk i Bjärred?
Njä det tycker jag inte, ok här finns några snubbar som är inne i det och har varit det länge men inte fler, förresten bryr jag mig inte. Ingen av oss orkar ändå blanda sig med en massa jävla Bjärredsbönder.

6. Hur kom ni med på “Distortion to hell”?
Jag tror att det var så att Bodenmalm fick vantarna på våran demo eller det att dolores i Köpenhamn lades ner. För då skickades tydligen skivorna tillbaks igen och vi hade lämnat några demon i affären dagarna innan de bommade igen. Sedan tog Bodenmalm kontakt med oss och resten skiter vi i.

7. Har er CD kommit, hur blev den?
Nej den har inte kommit och det bli en EP på vinyl istället. Det blev strul med pengar i slutändan. Bank-kräken ville inte låna ut några stålar till skivbolaget. Lite synd för man kan inte kamma hem lika mycket kulor med en EP.

8. Vad gjorde ni innan ni började med “BOMBRAID”?
Jag kommer nästan inte ihåg vad jag eller någon annan gjorde. Tobbe åt väl mest hela tiden, Linus vet man aldrig nånting om. Jag och Viggo spelade rätt så mycket “warhammer 40000” det är brutalt, alltså roligt. Åka skateboard är också jävligt kul, men fan vad man slår sig hela jävla tiden, efter fem minuter har man femton skrapsår, men det är kul så länge det varar…

9. Vad gör ni när ni inte spelar?
Vi går alla i skola och det är jävligt frustrerande. Sen så har väl alla något att pyssla med.

10. Favoritzine & favoritgrupp?
Vi har inget favoritzine, men historierna i sika äpärä är roliga. Jag tror Tobbes favoritgrupp är Poison Idea men det är inte säkert. Anticimex, Sisters of mercy, Marduk och Chaos UK är jävligt bra.

11. Tror ni på spådomar?
Fan vilken svår fråga. Både ja och nej.

12. Har ni några spelningar på gång?
Vi ska spela med Counterblast (G-anx medlem) och med ett flickband från Jönköping som heter Fatal Females. Detta sker 31 mars på Smålands i Lund. (ett jävla bra tag sen /red) Sedan ska det tydligen bli en total HC festival i GBG där banden från Distortion to hell ska spela. (det missade man, fan oxå /red)

13. Vad tycker du om Anticimex att har lagt av?
Det känns som om det kvittar, fast absolut plattan krossar det mesta. (raped ass krossar allt /red)

14. Nej sista ordet är erat!!
Jag kan tillägga att det bara är jag (Fredrik) som har svarat på frågorna i intervjun. Det var väl det mesta om läget.

Tack för intervjun Fredrik den ser lite konstig ut pga att jag skrev ner intervjun både på skolan (som jag slutat på) och hemma men bara det blir sammanhängande så gör inget tycker jag.

WRITE TO FREDRIK ERICSSON
Talltitevägen 21
23736 BJÄRRED
SWEDEN