CANDYSUCK
“Smashing”
(Demo)

Det här är ett tjejband som lirar hårdpop. Skönt att lyssna på. Sången är pärla. Lite mer driv i låtarna skulle vara välkommet. Det här är deras tredje demo som innehåller fyra låtar. Deras CD-singel bör vara ute när du läser det här. Köp den. Köp även denna demo för 20 spänn plus porto.
(Yxan)

BESEECH
“Last Chapter”
(Demo)

Jävligt bra demo som jag lirat mer än en gång i ungkarlslyan… Grabbarna har lirat i diverse Death och Grind band innan. Nu har dom sadlat om och kör harmonisk, vacker och lite snällare dödsmetall. En fem låtars demo som helt klart håller måttet. Köp i dag för 20:- + dubbelt brevporto.
(Yxan)

KREBEN
(Demo)

Nä… det här var inget vidare. Seg, slö trallpunk/rock med dåligt ljud. Sången blir jobbig att lyssna på efter ett tag. Helt värdelöst är det väl inte, men det faller inte mig på läppen om man säger så… 20:- plus porto.
(Yxan)

RASTLÖS PATIENT
“Sikta mot rötterna”
(Demo)

Mycket bättre ljud än förra demon. Fortsätter lira halvslö 77 punkrock. Inte mycket att tillägga förutom att killarna borde repa lite mer inför nästa demo och fortsätta jobba med ljudet. 15:- plus dubbelt porto. Gissa var du hittar adressen.
(Yxan)

OUTLAST
(Demo)

16-17 åringar som lirar helt okej HC. Tajt och bra. Lite hög bas kanske. Men så ska det kanske vara. Har jävligt svårt att recca sån här muzak eftersom jag inte lyssnar på sånt i vanliga fall. Men gillar man Refused och sånt så gillar man säkert det här oxå. 5 låtar av dessa vegetarianer/veganer för tjugan plus portot.
(Yxan)

KORRUPTION
“Innocent”
(Demo)

Stackars djuren i Kolmården, hoppas dessa grabbar inte bor för nära djurparken i så fall blir de rubbade. Råpunk i den gamla skolan. En lysande demo med 12 st låtar i ett rasande tempo, så ska det låta!!! Erik som skickade bandet skrev ett brev. Där berättade om en kommande LP. Det låter intressant. Håll ögonen öppna. Brevet var lite kladdigt för Erik hade varit på ett fest?
(Dissen)

FATAL SMILE
“94”
(Demo)

Ett Stockholmsband som lirar lite egen hårdrock. Ibland åt Metallica-hållet och ibland lite softare typ. Den andra låten på demon luktar lite Electric Boys. En två låtars demo med bra ljud och det är tajt och välspelat. Man får väl hoppas att nästa demo innehåller lite fler låtar så man får veta hur brett register dom tänker spänna över. Godkänd demo, inte mer. Adressen sista sidan.
(Yxan)

DISCLOSE
“Adv. Tape Mars -95”
(Demo)

En samlingskassett med japanska Disclose. Som innehåller 3 kommande splitsinglar med Warcollapse, Homo Militia och C.B.U. samt en 10″ EP med covers på svenska band!!! Bla: Anti Cimex, Svart Parad, Avskum och Skitslickers. Hur det låter? Helt kanon, läs intervjun med dom i dessa nummer så fattar ni vad det vad vad det handlar om. Enda minuset är att det är lite väl mycket diskant på gitarrerna. Beställ gärna av detta mycket sympatiska bandet.
(Dissen)

NO ADMISSION
“Promo -95”
(Demo)

Disregards lillebröder gjorde det igen… Skickade en demo till Banka Bäver. Gör så ni andra också, så blir alla glada. Åtminstone vi… Sex låtar bjuds det på och det är ganska gott röj. Åt Cimex-hållet. Klar förbättring sen sist. Fortsätt så, det kan bli riktigt bra!
(Dissen)

RUMBLE
(Demo)

Tjejband från GBG som spelar hårdrock/grunge. Tre låtar innehåller demon. Välspelat och tajt, med lugnare, doomiga partier. Bra ljud. Detta tilltalar inte mig. Så någon annan borde fått recensera det här. Ogillar direkt gnällsången i ett parti på “On the floor”. Det finns säkert de som gillar detta, dock inte jag.
(Dissen)

SVÅRSMÄLT
“Slaugter to save… the profit”
(Demo)

10 helt jävla skitbra låtar av dessa fem grabbar från Hedemora. Sjunger på både Engelska, Finska och Svenska. Låter lite som Disfear ibland… 20:- plus portot borde väl räcka…
(Yxan)

MASSAGE
“Se dig omkring”
(Demo)

Tralldemo som jag ville ha eftersom P-O i Pie Mag hade skrivit om deras första demo: “Snabb svensk punk”. Då tänker i alla fall inte jag på tråkig trall som man har hört 1000 gånger innan. Men som man brukar säga: Gillar man man den genren så gillar man nog det här… Tajt och med bra ljud. 20:- plus dubbelt porto. Vill nån även ha första demon så är det bara att lalla iväg ett tomband plus porto till Massage…
(Yxan)

E.C. SPIRAL
“Wall Of Sun”
(Demo)

Ett så kallat “spacebluesband” (Tranåsbegrepp) som låter som en blandning mellan Spacemen 3 och The Jesus And Mary Chain plus lite egen krydda. Det här är inget jag orkar lyssna på men det är välspelat, soft och välproducerat så om man är inne på sånt här så bör man nog köpa denna femlåtars demo för 35:-. Adressen längst bak som vanligt.
(Yxan)

PLAST
“Jag har en katt i mitt arsel”
(Demo)

Ta en gnutta Greenscab och en gnutta G-anx blanda sen in dom tre skåningarna i Plasts egna idéer så vet du ungefär hur den här demon låter… Hur jävla bra som helst! Texter på både engelska och svenska och skånska. Köp den här demon för 20:- plus porto eller tomband plus porto eller ångra dig… På B-sidan av min demo har Asp spelat in fem låtar med sitt andra band Alkis In Shades som är nån slags grindkänghistoria som är helt okej. Håll ögona öppna för deras demo som ska komma till hösten…
(Yxan)