Linköpingbandet MINDLESS är aktuella med sin tredje skiva “Missin’ Pieces”. Bandet består av CHRIS CARLSON – Bas, CHRIS G-SON – Sång, JEE EDEN och DAN BLADE Gitarr och TOMMY MCJO – Trummor. En singel “Heaven will Know” finns redan ute från plattan, även en video är inspelad till den låten.
Tidigare var bandet känt som MINDLESS SINNERS. Under det namnet släppte de sina första plattor. Debutplattan en Mini-Lp “Master of Evil” släpptes redan i början av 84. Två år senare släpptes Lp’n “Turn on the Power”. Bandet hade liksom några andra Svenska Hårdrockband under den perioden otur att hamna på WEB Records. WEB jobbade överhuvudtaget inte på att lansera sina band. Därför är M.S. plattor nästan helt förbisedda i Sverige. Det är synd för båda skivorna är exempel på bra tuff, tung Hårdrock med melodi i. Med nytt namn och ny stil tar nu MINDLESS sats igen. Denna gången i samarbete med DELTA RECORDING. Efter att ha tillbringat lång tid i studion och med förberedelser planerar nu MINDLESS kommande spelningar och en eventuell turné. Den nya plattan “Missin’ Pieces” lär inte vara långt borta när ni läser det här.
Idag har bandet tonat ner tyngden och tuffheten och satsar mer på melodi. Dock går det inte att ta miste på den karakteristiska rösten. CHRIS har utvecklats till en mycket duktig sångare. A-sidan på singeln “Heaven will Know” är en balladaktig låt med en melodisk refräng. En verkligt stark refräng som fastnar direkt. En hit? B-sidans “Caught up in the Action” är en lite snabbare melodisk Hårdrocklåt med bra refräng.

Kontakta:
MINDLESS F.C.
Leopoldsgatan 2
582 49 Linköping