HÄR HAR VI DÅ EN GRUPP SOM SPELAR BLACK METAL. DET GÖR DOM PÅ ETT BRA SÄTT, SÅ PASS BRA ATT JAG VILLE INTERVJUA DOM TILL DETTA NR. OCH ÄVEN OM JAG TYCKER ATT DET ÄR RÄTT LÖJLIGT ATT SKRIVA DRÄP DE KRISTNA I VAR OCH VARANNAN MENING SÅ… STÅR DOM FÖR DET SÅ ÄR DET JU DERAS PROBLEM OCH INTE MITT!!! SÅ HÄRA SVARADE DOM:

I ERAN LÅT WITHOUT GOD SÅ SJUNGER NI MYCKET OM GUD OCH SATAN, MEN LÅTEN HETER JU “W… G…” HUR GÅR DET IHOP?
Om du vore lite mer uppmärksam & fyndig, så skulle även du inse att låten ju behandlar temat “Without God”. Det är inte konstigt att ordet “God” hörs ofta för det är ju precis vad låten handlar om. Analysera texten för mer vetenskap (så kan det gå när man formulerar sig fel, men tack för texten!!! /red).

MED TANKE PÅ FÖRSTA FRÅGAN SÅ MÅSTE JAG FRÅGA OM NI ÄR KRISTNA ELLER OM NI VILL TA AVSTÅND FRÅN KRISTENDOMEN?
Att ta avstånd från kristendomen är ju näst intill att vara kristen (jasså, det är det, kan någon förklara för mig vad jag har missat /red). Här krigas kristendomen till det ytterst jävligaste, dräp (nu börjar det likna något!!! /red)!!!

BETYDER ERA TEXTER MYCKET FÖR ER?
Givetvis, de har samma värde som musiken.

OM NI SKULLE SPELA LIVE NÅN GÅNG SKULLE NI DÅ REPA IN NÅGRA EXTRA MEDLEMMAR ELLER SKULLE NI ANVÄNDA ER AV FÖRINSPELAD MUSIK?
Idén om att använda förinspelad musik var intressant… Ska ha den i tanken. Men som sagt så använder vi oss av session-musiker för gigs.

HAR NI FUNDERAT PÅ ATT SKAFFA NÅGRA NYA MEDLEMMAR?
Inte bara tänkt utan även försökt, men det är en stor brist på kvifiktiva typer här. Vi skulle mer än gärna rekrytera en ny gitarrist. En basist har vi redan hittat & han är en konstant medlem framöver. Ni gitarrister som går och spelar skit med skitband fast vill lira Katatonia-stuket, hör av er!

ENLIGT VAD JAG HAR HÖRT SÅ SKA NI HA FÅTT SKIVKONTRAKT PÅ NO FASHION REC, STÄMMER DET? KAN NI I SÅ FALL BERÄTTA OM DET?
Det stämmer bra det. Vi har signat på No Fashion för en Lp/Cd, har även starka planer att signa för två till. Plattan “Dance of December souls” lirades in under tidiga april i Unisound (ex-Gory-sound). Resultatet består av sex helt nya långa kompositioner av mörk begravningstragedi. Plattan släpps under Augusti (och har med andra ord redan kommit /red) & kan antingen beställas direkt från No Fashion eller någon etablerad skivaffär.

VARFÖR DÖPTE NI ERAN DEMO TILL “JHVA ELOHIM METH”? VAR DET FÖR ATT KOMMA UNDAN FRÅN DET VANLIGA ELLER?
“J… E… M…” tolkas “gud är död” & har huvudtemat på just denna demo. Det var inga snirkliga metoder för att undkomma det vanliga (häpp /red).

FINNES DET NÅGRA GRUPPER SOM DU GILLAR SOM DU VILL GE OSS NÖJET ATT KÄNNA TILL?
En hel del bra band finnes, typ: Fields of Nephilim, Thule, The Mission, The Sisters Of Mercy, Depeche Mode, The Cure, Thin Lizzy, Bathory, Opeth, Ancient, Nocturnal bajs, Eucharist, Emperor, Immortal, Enslaved, Throne of ahazzzzzzzzz, Dissection, Unanimated, Thou art Lord, Necromantia, Rotting Christ, mm mm. (phuu /red)

OKAY, DEN OUNDVIKLIGA FRÅGAN. VAD TYCKER DU OM DOM NORSKA KILLARNA TYP GREVEN?
Ett fåtal norska guttar (pruttar, HA HA HA HA /red) är ett par äkta nordiska krigare. Vissa är skum… (det kan man säga, jag undrar vad denne man (???) hade svarat om det hade varit efter den där lilla incidenten med Öysten /red)

KAN DU GE ERAN MUSIK ETT NAMN? (ex: sorgset blödande grod-avfall)
Vi själva nuter av benämningen “Gothic black funeral”. Nordisk begravnings metal (yäyäyäyäyäyä /red)…

VAD TYCKER DU OM SVENSKA ZINEN, TYP HYMEN, EXPOSITORY, SEPTIC ZINE, mm mm. TYCKER DU ATT DOM STÖDJER SCENEN PÅ ETT BRA SÄTT?
De svenska små humor ‘zinen är bara avfall, med vissa undantag.

DET VAR ALLT NÅGOT ATT AVSLÖJA SÅHÄR MOT SLUTET?
Ge dig i akt för den hornkrönte…

JA… JAG FÅR TACKA KATATONIA FÖR SVAREN! Och om någon vill skriva till dom så är adressen: Katatonia c/o, Hagagatan 17L, 113 47 Stockholm.