WRATH MAG 1 & 2
A4 10 + porto

Detta är ett schyst zine, men det är synd att Dennis som gjorde ett så pass bra debut nr, skulle få tvåan att bli så pass tråkig och enformig. Nästan bara “Långsam death med harmoniska inslag”, ett undantag finns. Grave. Men det är allt, näe köp ettan och njut. I den medverkar blan andra: Leukemia, Unleashed, Afflicted, Nocturnal Rites, Rosicrucian, mm mm. Tvåan innehåller bla: Katatonia, Ancient (vi hatar så djävuskt…), Grave, mm. Adressen är denna: WRATH MAG, c/o Dennis Liljedahl, Uttinivägen 3, 129 38 HÄGERSTEN.

EXPOSITORY nr 4
A5 $?? testa med en 10 + porto!

Ja, andra numret var bra, tredje bättre. Så då borde ju detta vara bäst, men det är det inte. Det är bara bättre (än trean alltså). Men den är bättre, än trean… Ähh, den är bra. Köp det! Nå nu har jag sagt det, vad innehåller då denna blaska? Jo en del grupper + recensioner + annat trevligt. Inget som aldrig har gjorts förut men det är ju bra gjort. Och det är ju huvudsaken! Det som borde förbättras är trycket, men av erfarenhet så vet jag ju att det inte är den som skrivers fel, utan den som trycker. Näe.. köp denna för den är värd era stålar. Adressen är: Matta Pettersson, Vretvägen 29, 732 32 Arboga. (tel: 0589/2673).

MÖFFA IGEN (andra numret)
A5 10 och porto tror jag.

Så här har vi då uppföljaren till det bästa zinet i Sverige. Är det en värdig uppföljare då? Jaa, det är det. Men tyvärr så är detta nr inte riktigt lika kungligt som debuten, det är mest layouten som har blivit lite tråkigare, sjukhus layout. Men vissa gillar ju det så… Men tro inte att det zine är dåligt, nä fy fan. Det är asbra! Och grupper som är intade är bla: House of usher, Cripple, Ancient (hej Adde, bra svar för en gångs skull, men det var för lite hat i dom…), en 50 frågors inte med Hymen Anders om alla hans företeelser, mm mm. Adressen finns på annat håll…

DWELLERSEND nr 3
A5 10:- porto.

Ett klart bra zine som har kommit min väg genom lite trading. Har ej sett de två första, men det borde ju vara en förbättring, gissar jag. Nå, detta är ett zine med grupper som: Sadist, Cripple, Resurrection, Deranged, Benighted, m.m. Lite zines är oxå intade. + en drös artiklar. Nog med nonsen från mig köp istället denna blaska! Mark Rudahl, Hagendalsv. 8, 692 30 KUMLA.

ZELOT ZINE nr 2
A5 20 pluringar

Andra numret av denna tidning. Och vad har då hänt sen debuten, ja inte vet jag för den har jag inte. Trots att det var den jag beställde (tjejer!!!). Nåväl jag blev ju inte rippa eller så. Och denna blaska är tillsammans med Möffa Sveriges bästa zine!!! Helt klart. Har bara läst ett fåtal zines som är gjorda av tjejer. Och alla har varit helt kungliga. Kanske skulle man överlåta alla zine till dom… Det åt sidan, i denna eminenta blaska är bland andra med: My dying bride, At the gates, Nocturnal Rites (han berättar klart målande vad deras namn betyder, och hur ett samlag genomförs!!!) + en massa gosaker till. Ett klart måste, det negativa har “kjolen” en bra ursäkt till så den bryr jag mig inte om. KÖPPPP! Stine Lundqvist, Hägerstensvägen 123, 126 48 Hägersten!!!

MOULD 4
30:- (portot är inräknat)

Ja här har vi då ett zine som är på engelska. Och det är ju roligt ibland. Just nu är det faktiskt trevligt! Hm, vad ska man säga, tidningen i fråga är bra, även om vissa kort i tidningen är helt svarta, och att vissa intervjuer är lite korta. Men det är ju knappast Perras fel! Nå grupper i detta zine är bla: Dead Head, Macabre, Goddefied, Lubricant, Scaterbrain, Biocide, God Forsaken, Cynic (!!!), Sadus (!!!) mm mm + en massa recensioner. Det finns inte så mycket att säga. Ni kan ju skriva till killen och beställa tidningen och be om nya megagrind prod bladet. För det är värt pengarna!!! Tidningen är i A4. Och adressen är Per Karlsson, Sturevägen 12 A, 738 35 Fagersta.

MÖFFA nr 1
10:- + porto

Sveriges bästa svensktalande zine! Helt klart bäst! Fan han har till och med sämre humor än jag. Grupperna som är med är bland annat: DESULTORY, LEUKEMIA, DAWN OF DECAY, VOMITORY, TYBURN mm. Tvåan bör vara på g, om den inte redan har kommit. Skriv och beställ från denna adress:
Möffa c/o
Martin Bjöörn
Spiksmedsvägen 10
653 46 KARLSTAD