Att veteranerna i Kliche sökte efter en ny vokalist spreds snabbt via internet. På Passagens hemsida nappade modellen Nena Wallin. I konkurrens med många sökande fick hon förtroendet att efterträda den populäre sångaren Johan Lång.

Varför ville du jobba med Kliche?
— Jag kände att det fanns potential att börja jobba med grabbarna även om de inte riktigt har samma musiksmak som jag i grund och botten. Jag är mer för R&B, soul och jazz, men någonstans måste man börja och det har gått bra med samarbetet. De vill ju också ändra på soundet, gå åt Massive Attack och Garbage-hållet, och är öppna för nya intryck. Så det känns väldigt bra.

Vad har du gjort innan du började spela med Kliche?
— Jag har sjungit i kör och tagit lite privata sånglektioner. Nu kändes det som jag ville utveckla min röst och jag hade en önskan om att sjunga med i ett band.

Hur fungerar arbetet i studion. Får du någon chans att påverka?
— Visst har jag haft möjlighet att påverka men med tanke på att allt material till denna skiva nästan var klart när jag gick med i bandet så fanns det inte mycket utrymme för mina idéer. Dessutom kände jag att jag ville koncentrera mig på sången och på att göra mitt bästa för att smälta in.