Hemliga Byrån är inte den enda gruppen som kommer från Karlskoga. Staden har nämligen en stolthet till. De kallar sig för Stallion och kommer när som helst ut med sin debut-LP. Tracks ringde upp dem när de befann sig i Stockholm för att ta itu med finputsningen av plattan.
— Nu har vi jobbat med LP:n i flera månader och det ska bli skönt att jobbet i studion äntligen är över, säger gruppens sångare och största babbelputte Lasse Johansson över telefonlinjen.
— Vi är ett liveband och nu längtar vi bara efter att få komma ut och spela. Att få åbäka sig på scenen är det bästa som finns, säger Lasse och ger ifrån sig ett fnittrande läte.
— Vi far omkring som galningar på scenen och har hela tiden enormt kul och det brukar också smitta av sig på publiken!

Att placera Stallions musik i hårdrocksfacket skulle vara lätt men själva gillar de inte att bli placerade i något fack alls.
— Vi är sex medlemmar i bandet som alla har olika musiksmak och inspirationskällor, fortsätter Lasse och låter för första gången under samtalet riktigt allvarlig.
— Men man kan väl kort och gott säga att vi spelar hård rock med mycket keyboards och snygga refränger. Tro nu bara inte att Stallion är en grupp som hakar på Europe- och Bon Jovi-trenden, för det är fel. Vi har spelat den här typen av musik i många år!

Namnet Stallion antog vi i höstas, berättar Lasse på sitt snacksaliga vis.
— Tidigare hette vi Misery och den gruppen har nu existerat i snart tio år. Vi var allihopa väldigt unga när vi började spela, runt 13-14 närmare bestämt. Och det har väl varit på både gott och ont. Det har varit slitigt många gånger men vi har lärt oss massor genom åren.
— Äntligen börjar det hända saker för Stallion och det känns skönt. Vi ser skivkontraktet som en form av arbetsseger!