Hejsan!
Hösten är här. Och där med inleds en mycket het säsongen. Det fler intressanta plattor än tidigare och det är ovanligt många intressanta konserter på gång. Mitt tips är att börja spara pengar redan ny för det kommer bli en het höst!
Vad tycker du om NEW LIFE’s nya ansikte? Om du undrar hur det ligger till med Klinik singeln så finns detta nummer i två olika upplagor. En med och en utan singeln. Vi vill uppmuntra folk att prenumerera istället för att köpa tidningen via skivaffären eller “låna” den hos en kompis. Därför skickas denna singel och kommande singlar i första hand till prenumeranter. De exemplar som blir kvar säljs till ett högre pris till icke-prenumeranter.
Du måste göra ett ställningstagande som läsare! Tycker du om tidningen eller inte? Börja då att prenumerera!
Vi vill tacka alla medarbetare som gjort storartade insatser och utan vars hjälp tidningen aldrig sett dagens hus. Vi fick också enormt många skivrecensioner. Så många faktiskt att vi inte fick plats med alla. Eftersom vi inte haft recensioner så länge så har vi mycket att ta igen. Det är med anledning av detta som du kan hitta en del äldre skivor bland recensionerna. Men vi kunde helt enkelt inte låta bli att ta med dom! Det kommer säkert dröja ett tag innan vi är ikapp. Skivorna kan få tre betyg: Sound, Mittemellan och Noise. I slutet av recensionen finns information om Skivbolag/Svensk importör/Svensk distributör. Visa recensionen för din skivhandlare om han inte har just den skivan du söker!

Sist lite konsertnytt:
Synthfest (okt): 21 Alingsås (Session 89 och Basement)
Pankow (okt): 25 Köpenhamn, 26 Lund “Smålands Nation” (20 år), 27 Malmö “Stadt Hamburg”, 28 Stockholm “Fryshuset” (support Twice A Man och Scapa Flow), 29 Göteborg “Valvet”
Twice A Man: första veckan i november
Erasure (nov): 3 Stockholm, 4 Göteborg
Arvid Tuba (nov): 4 Falun
The Young Gods (nov): 4 Malmö, 5 Stockholm (support Slab! och Union Carbide Productions)
The Sugarcubes (dec): Stockholm “Fryshuset”
Neon Judgement/Parade Ground (nov): 10 Göteborg, 11 Jönköping, 12 Stockholm